Vanlı Zeki Yılmaz, Silopispor'da başarılı…

Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden 1960 Silopispor'da, ligin 2. Devresinde görev alan Vanlı teknik direktör Zeki Yılmaz, başarılı bir grafik çizdi. Yılmaz, sezonu 34 puanla 6. Sırada tamamladı.

Vanlı Zeki Yılmaz, Silopispor'da başarılı…

      Vanlı teknik direktör Zeki Yılmaz, Bölgesel Amatör Lig 1. Grupta mücadele eden 1960 Silopispor'da sezonu başarılı bir şekilde kapattı.
 Silopispor'la 13 haftalık maç maratonunda 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan teknik direktör Zeki Yılmaz, sezonu 34 puanla 6. Sırada tamamladı.

 


    Son olarak Play Out maçında, Şırnakspor'la karşılaşan 1960 Silopispor karşılaşmayı 2-0 kazandı.
Gerek futbol hayatında ve gerekse teknik direktörlük kariyerinde disiplinli bir şekilde yoluna devam eden Zeki Yılmaz, gazetemize yaptığı açıklamalarda şunları dile getirdi.

 


     "BAŞARILI OLMA ADINA ÇABALADIK"
Zeki Yılmaz, sözlerine devamla, "Devre arasında Silopispor ile sözleşme yaptığımızda Şampiyonluk hedefinden uzaklaştığı için takımın iki hedefi kalmıştı. Birinci hedef Bölgesel Amatör Liginde kalmayı başarmak, İkinci hedef ise ikinci devrede Silopi'de futbol sevenlere heyecanlı, keyifli ve zevkli güzel bir futbol izlettirmekti. Çok şükür disiplinli bir şekilde ve doğru çalışarak, futbolcu kardeşlerimiz ile aramızdaki pozitif iletişimi sağlayarak kulüp başkanlarımız ile menajerimiz ve yardımcı hocam ile sürekli başarılı olma adına yaptığımız istişareler ve takımda sağladığımız birlik ve beraberlik sayesinde başarılı olduğumuzu düşünüyorum" dedi.
Ligin 2. Devresinde en çok puan toplayan 3 takımdan biri olduklarını anlatan Zeki Yılmaz, "Hatta son saniyede kaybettiğimiz bir maçı kazanabilseydik ikinci devrede en çok puan toplayan takım olabilirdik. Ama her şey rağmen son Play Out maçında taraftarlarımızın deplasmandaki Şırnak Şehir Stadını şölen havasına çevirerek bize verdikleri büyük destek taktire şayandı. Biz de takım olarak bu zorlu maça çok çalışarak, özelliklede psikoloji mental anlamda iyi hazırlanarak sahaya çıktık. Verdiğimiz güzel mücadele sayesinde bu maçı 2-0 kazanmasını bildik ve taraftarlarımıza hayırlı olsun dedik. Silopispor'da gören aldığım süre içerisinde bizden desteklerini esirgemeyen, kulüp başkanımız, yönetimimiz ve tüm taraftarlarımıza ayrıca futbolcu kardeşlerime ve malzemeciden masörüne kadar herkese teşekkür ediyorum diyen Yılmaz, şahsen futbolu çok sevdiğimden dolayı çalışmayı seviyorum. Kendimizi sürekli geliştirmek zorundayız. Gittiğimiz takım hangi kategoride olursa olsun, fark tanımaksızın çalışarak başarılı olmak ve tecrübeler kazanmak için hep çalıştık çalışmaya da devam edeceğim. Bizleri görev aldığımız her takımda yalnız bırakmayan Van basınına da çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2018, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29