VANSET kültürel çalışmalarına hız verdi

Van'daki sanatsal ve kültürel çalışmalarına hız veren neredeyse haftada iki üç program yapan Van Sanat ve Edebiyat Topluluğu üyeleri bu sefer Şehit Ferhat Arslan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde şiir ve müzik dinletisi gerçekleştirdi.

VANSET kültürel çalışmalarına hız verdi

            Organizasyonunu ve sunuculuğunu Ramazan Yıldırımçakar'ın yaptığı programda yatılı okul öğrencileri unutulmaz bir gece yaşadılar.
Vanset Başkanı Orhan Demirtaş, Vanset Başkan Yardımcısı Ercan Ulutaş, Vanset Kadın Sanat Başkanı Hicran Memiş, Ramazan Yıldırımçakar, Erkan Eryiğit duygu yüklü şiirler okurken müzisyenler Refik Kahraman, gitaristler Tunahan Demirtaş ve Kerim Kaplan performansları ile alkış aldı.

 

      
       Program ile ilgili bir konuşma yapan Şehit Ferhat Arslan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Gökhan Yıldırımçakar, "Bugün bizleri kırmayıp okulumuza gelerek öğrencilerimize sıradışı ve ihtiyaç duyduğumuz bir gece yaşatan Van Sanat ve Edebiyat Topluluğu üyelerine sonsuz teşekkür ederim. Bu etkinliklerimiz devam edecektir. İnşallah sizleri tekrar tekrar okulumuzda görmek bizleri çok mutlu edecektir. Bu vesile hepinize güzel gece için minnettarım "  diyerek sözlerini tamamladı.

 


         Programda konuşan Van Sanat ve Edebiyat Topluluğu Başkanı Orhan Demirtaş ise " Bizler Vanset üyeleri olarak tamemen gönüllü bir oluşumuz ve bu gece sizlerle birarada olduğumuz için çok bahtiyarım. Çünkü siz bizim geleceğimizsiniz iyi eğlenceler dilerim" dedi.

 


       Ayrıca programda şarkı söyleyen 9.sınıf  öğrencileri Mahsun Keskin ile Mesut 10.sınıf Adnan Altınok, 11.sınıf İbrahim Uçar, söyledikleri ilahi  türkü ve şiirlerle büyük alkış aldı.
Program çekilen  toplu fotoğraf ile sona erdi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2019, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER