VANSET'ten, Iğdır'da sanat etkinliği…

Van ve ilçelerdeki sanatsal faaliyetlerini aralıksız devam ettiren Van Sanat ve Edebiyat Topluluğu üyeleri bu kez komşu il olan Iğdır'a sanat çıkarma yaptı.

VANSET'ten, Iğdır'da sanat etkinliği…

          Öğretmen ve öğrencilere yönelik,  Iğdır Üniversitesi, Tuzluca Belediyesi ve Van Sanat ve Edebiyat Topluluğu işbirliğiyle Iğdır-Tuzluca Tuz Mağarasında Şiir ve Müzik etkinliği düzenlendi.

 


        Van Sanat ve Edebiyat Topluluğu üyelerini temsilen;  Orhan Demirtaş, Hicran Memiş, Hüsamettin Ergül, Mehmet Akçay, Refik Kahraman, Hakan Pütün, Yunus Elçi, Semih Güvenç, Taşkın Güvenç, Zelal Zirek, Neslihan Ediş temsil ederken, Iğdır Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi yetkilileri ile Tuzluca Belediyesi ile ortaklaşa bir program düzenlendi.

 


      Iğdır Tuz Mağarasında ve otantik ortamında yapılan şiir ve müzik dinletisine çok sayıda davetli katıldı. Okunan şiirler ve söylenen türküler ile öğrenci ve öğretmenler unutulmaz bir gece yaşadı.

 


       Program günün anlam ve önemine binaen sanatçılara verilen plaketler ve çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2019, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29