Vanspor'a 1 milyon 600 bin TL destek sözü…

Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, kentte protokol üyeleri ile birlikte yaptıkları toplantıda Vanspor için 1 milyon 600 bin TL destek sözü verildiğini açıkladı.

Vanspor'a 1 milyon 600 bin TL destek sözü…

            Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez başkanlığında Van TSO toplantı salonunda düzenlenen toplantıda, takıma destek sözü çıktığını anlattı.

 


              Yenitürk, “Valimiz Sayın Mehmet Emin Bilmez ve Kolordu Komutanımız Sayın Hacı İlbaş, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Sayın Hamdullah Şevli, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Oğuzhan Dönmez, İl Emniyet Müdürü Sayın Ali Karabağ, Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Sayın Muhammet Fuat Türkman, Van TSO Başkanı Sayın Necdet Takva, VANTB Başkanı Sayın Naif Süer, Organize Sanayi Başkanı Sayın Mehmet Aslan, S.S. Van Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sayın Erdal Toktamış, İpekyolu, Edremit, Tuşba, Gürpınar ve Gevaş İlçe Belediyelerinin Sayın Başkanları Van TSO üyeleri ve Vanspor yönetimimizle dört saate yakın Van Sporumuzun sıkıntılarını, sorunlarını, geleceğini tartıştık. Sağ olsun Sayın Valimiz tesislerimizin elektrik, su, doğalgaz araç , yakıt gibi giderleri için sezonluk 1.600.00,00 TL reklam ücreti desteği sözü verdiler. İlerleyen günlerde daha geniş çalışma yapabilmemiz için Üniversite Rektörümüz değerli hemşerimiz Hamdullah Şevli başkanlığında bir komisyon oluşturuldu. Çalışmalarımızın devam edeceğini Van’ımızın tek takımı Van Spor'umuza sahip çıkılacağı, layık olduğu yere gelmesi için iş adamlarımız, esnaflarımız, taraftarlarımız, yönetimimiz, tüm kurumlarımız, tüm siyasi partilerimiz, sivil toplum örgütlerimiz ve basınımız el ele vererek hep birlikte başaracağız. Bu kararın alınmasında başta Sayın Valimize ve toplantıya katılan ve ilerde devamı için katılacak olan herkese kulübümüz adına, Van halkı adına ve Van Spor sevdalıları taraftarlarımız adına emeği geçen herkese şimdiden çok teşeKkür ederiz” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2019, 16:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29