Vanspor'a destek gecesi…

Van’da bir otelde Vanspor için destek gecesi düzenlendi. Basına kapalı gerçekleşen gecede, takım için ne kadar bir destek sunulduğu öğrenilemedi.

Vanspor'a destek gecesi…

   TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vanspor için destek gecesi düzenlendi.

   Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Jandarma Kolordu Komutanı Hacı İlbaş, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Hamdullah Şevli, İl protokolü ve Vanlı iş adamlarının katılımlarıyla Vanspor’a destek gecesi düzenlendi.

   Kulüp tarafından yapılan kısa açıklamada ise, “Başta Sayın Valimiz Mehmet Emin Bilmez, Kolordu Komutanımız Hacı İlbaş, Rektörümüz Hamdullah Şevli olmak üzere bu anlamlı gecede bizleri yalnız bırakmayan ve destekte bulunan tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz” denildi.

   Açıklamanın devamında ise, "Söz konusu program valilik bünyesinde  planlanmış olup tüm açıklamalar valilik tarafından yapılacaktır. Yemek organizasyonunu Van Ticaret ve Sanayi Odası üstlenmiş, tüm masrafları iş adamı Veysel Parin  karşılamıştır. Yaklaşık 120-130 iş adamı yemeğe katılmıştır. Yardım miktarı ve kişiler yardım yapıldıktan sonra açıklanacaktır" ifadeleri yer aldı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2020, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29