Vanspor, Ankara'da kazanmak istiyor

TFF 2. Lig kırmızı grupta 8. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. Lider Vanspor deplasmanda Ankara Demirspor’a konuk oluyor. Karşılaşmayı orta hakem Yakup Özhan yönetecek.

Vanspor, Ankara'da kazanmak istiyor

              TFF 2. Lig kırmızı grupta 8. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği ilk iki karşılaşma saat 14.00’te başlarken, üç karşılaşma 14.30, üç karşılaşma 15.00 son karşılaşma ise 19.00’da başlayacak.
Lider Vanspor FK deplasmanda Ankara Demirspor’a konuk olacak. Bu karşılaşma için hazırlıklarını tamamlayarak Ankara’ya giden kırmızı siyahlı ekip, Van’a puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor.

 


         Bu kritik karşılaşma için Vanspor’u yalnız bırakmak istemeyen Van İstanbul’daki taraftarlar Pazar günü Ankara’da olacak ve takımı desteklemek için tribündeki yerlerini alacaklar. Ankara Demirspor stadının küçük olması nedeniyle sınırlı bir taraftarın stada alınacağı gelen haberler arasında.

 


         Lider Vanspor deplasmanda Ankara Demirspor’a konuk olurken, yakın takipçisi olan Tuzlaspor ise Kardemir Karabükspor deplasmanına gidiyor. Bandırmaspor ise sahasında Sakaryaspor’u konuk edecek.
Vanspor ligin 9. Hafta maçında ise sahasında Sivas Belediyespor’u, yakın takipçisi olan Tuzlaspor ise Bodrum Belediyespor’u konuk edecek.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2019, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER