Vanspor-Bandırma puanları paylaştı:2-2

TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, evinde karşılaştığı Bandırmaspor ile 2-2 berabere kaldı. Kırmızı siyahlı takım 2-0 geriye düştüğü maçta Batuhan'ın penaltıdan attığı golle önce farkı bire indirdi, ardından dördüncü uzatma dakikasında Osman Torun ile beraberliği yakaladı.

Vanspor-Bandırma puanları paylaştı:2-2

              Seyircisiz oynanan maçı, Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say,  Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Vanspor yöneticileri ve basın mensupları izledi. Konuk takımın yaklaşık 30 taraftarı da açık tribünlerde takımlarını destekledi.

 


            Vanspor, Hasan Erkin Şimşir teknik sorumluluğunda sahaya; Salih Şenbaş, Serdar Cansu, Burçak Özkanca, Samet Cantürk, Osman Torun, Sefa Küpeli, Barış Sağır, Oktay Aydın, Mehmet Sıddık İstemi, Cihan Özkaymak ve Tunç Murat Behram ilk onbiri ile çıktı.
Konuk Bandırmaspor ise sahaya; Hasan Hüseyin Akınay, Rıza Efendioğlu, Abdullah Karmil, Adem Alkaşi, Feyyaz Belen, Birhan Vatansever, Hüseyin Bak, İrfan Başaran, Berat Satılmış, Erkan Taşkıran ve Batuhan Karadeniz ilk onbiri ile çıktı.
Maça konuk takım başladı.
İlk dakikalarda iki takım da kontrollü oynadı.
7. Dakikada gelişen Vanspor atağında Oktay ve Osman'ın paslaşması sonucu M.Sıddık İstemi kaleci ile karşı karşıya kaldı, ama kaleci son anda topa sahip oldu.
10. Dakikada Oktay yerde kaldı, kullanılan serbest vuruşta,  Bandırmaspor savunması topu uzaklaştırdı.
16. Dakikada Bandırmaspor Erkan Taşkıran ile korner kullandı. Penaltı noktasında Feyyaz Belen dokundu, top üstten auta çıktı.
21. Dakikada gelişen konuk takım atağında Batuhan yerde kaldı, kullanılan serbest vuruşta savunma topu uzaklaştırdı.
29. Dakikada Vanspor atağa kalktı. Savunmanın müdahalesi sonucu hakem faul verdi. Kornere yakın bir bölgede Cihan serbest vuruşu kullandı, son anda ceza sahası içinde savunma topu kornere yolladı.
34. Dakikada Vanspor Sefa'nın pası ile atağa kalktı, Tunç Behram ceza sahası dışında M.Sıddık'ı gördü, ama savunma topu uzaklaştırdı.
38. Dakikada sağdan gelişen atakta Cihan, topu Serdar'a çıkardı, ama Serdar orta açmakta gecikti, savunma bir kez daha gole izin vermedi.
41. dakikada Vanspor gole yaklaştı. Osman ortaladı, ceza alanı arka bölgede Burçak kafa ile dokundu, top az farkla auta çıktı.
45. Dakikada Barış Sağır ve Samet Cantürk ile gelişen atakta, top Sefa'da kaldı. Sefa topu ceza sahası dışında Cihan'a bıraktı, ancak kısa paslaşmalar sonucunda top kaptırıldı.
Hakem maçı 2 dakika uzattı, ama başka atak olmadı.
İki takım da soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.
Maçın ikinci yarısına ev sahibi takım başladı.

 


           48. Dakikada Bandırmaspor direğe takıldı. İrfan'ın şutunda top direkten döndü, kaleci Salih topu kontrol etti.
50. Dakikada gelişen Vanspor atağında Oktay ceza sahası dışından sert vurdu, kaleci son anda topu kornere yolladı.
54. Dakikada Vanspor bir kez daha gole yaklaştı. Önce Behram, ardından Samet'in şutunda top savunmaya çarptı ve kaleci topu kontrol etti.
56. Dakikada konuk takımda Berat yerini Benhur'a bıraktı.
58. Dakikada Bandırmaspor atağında Batuhan Karadeniz'in ara pasında topla buluşan Hüseyin Bak topu ağlara yolladı ve takımını öne geçiren golü kaydetti:0-1
62. Dakikada Vanspor'da Cihan, yerini Barış Gök'e bıraktı.
63. Dakikada ev sahibi ekipten Burçak sarı kart gördü.
65. Dakikada Bandırmaspor'dan Feyyaz sarı kart gördü.
66. Dakikada Vanspor M.Sıddık ile net bir gol kaçırdı.
68. Dakikada kırmızı siyahlı takımda Tunç Murat Behram yerini Batuhan Er'e bıraktı.
71. Dakikada Vanspor'da Oktay Aydın yerini Mert Özyıldırım'a bıraktı.
75. Dakikada Bandırmaspor'dan Birhan sarı kart gördü.
79. Dakikada Bandırmaspor atağında Erkan kaleci ile karşı karşıya kaldı, vuruşunda top auta çıktı.
81. Dakikada Vanspor atağında hakem faul gerekçesiyle oyunu durdurup Bandırmasporlu Abdüllatif sarı kart gösterdi. Ama Vanspor atağı olduğu için oyuncular itiraz etti.

 


          83. Dakikada Bandırmaspor atağında Feyyaz golü attı ve takımını 2-0 öne geçirdi.
86. Dakikada Vanspor penaltıdan gölü buldu. Sağdan gelişen atakta Serdar ortaladı, top savunma oyuncusunun eline çarptı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Batuhan Er topu ağlara yolladı ve farkı bire indirdi:2-1
Hakem maçı 4 dakika uzattı.

 

             Bu dakikalarda maçta büyük heyecan yaşandı.
 Bu dakikalarda Vanspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir de itirazları sonucu sarı kart gördü.
4. Uzatma dakikasında Vanspor golü buldu. M.Sıddık İstemi sağdan ortaladı, savunma uzaklaştıramadı. Top Osman Torun'un önünde kaldı, Osman sert ve düzgün vurdu, beraberliği getiren golü kaydetti:2-2
Maçta başka pozisyon olmadı ve iki takım da birer puan aldı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2019, 14:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29