Vanspor, Bandırma'ya mağlup:1-0

Vanspor, deplasmanda Bandırmaspor’a 90. Dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan maçta, Vanspor Batuhan, Tunç ve Serdar Cansu ile net pozisyonlardan yararlanamazken, 90 dakikası golsüz geçen maçın ilk uzatma dakikasında Bandırmaspor Hüseyin ile sevindi. Vanspor aldığı mağlubiyet sonucu 30 puanda kaldı ve altıncı sıraya geriledi.

Vanspor, Bandırma'ya mağlup:1-0

   TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vanspor, Cumartesi günü deplasmanda karşılaştığı Bandırmaspor’a 1-0 mağlup olarak, 30 puanla altıncı sıraya geriledi.

  Orta Hakem Çağdaş Altay’ın yönettiği ve Bandırma 17 Eylül Stadı’nda oynanan maç, saat 13.30’da başladı.

   Ev sahibi ekip sahaya; Zülküf Özer, Birhan Vatansever, Feyyaz Belen, Sinan Akaydin, Erkan Taşkıran, Abdullah Karmil, Doğan Can Davas, Hüseyin Bak, Onur Akbay, Ali Kucik ve Rıdvan Koçak ilk onbiri ile çıktı.

   Vanspor ise Taner Taşkın teknik sorumluluğunda sahaya; Salih Şenbaş, Barış Gök, Nuri Terliksiz, Yakup Demir, Tarık Mayhoş, Oktay Aydin, Barış Sağır, Serdar Cansu, Tunç Murat Behram, M.Sıddık İstemi ve Batuhan Er ilk onbiri ile çıktı.

   İnternet üzerinden yayın yapan Van Tivi’den de canlı yayınlanan maçı, protokolde Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli ve Vanlı işadamları da izledi.

   Maça ev sahibi ekip başladı.

 

       İLK YARI GOLSÜZ TAMAMLANDI

4. dakikada gelişen Bandırmaspor atağında, Hüseyin ortaladı, ancak savunmada Barış Gök topu uzaklaştırdı.

7. dakikada Vanspor gole yaklaştı. Serdar Cansu rakibini çalımladıktan sonra, şutunu çekti, aynı güzellikle kaleci Zülküf topu kornere yolladı. Korneri Serdar kullandı, Batuhan Er kaleyi düşündü, ama savunma topu uzaklaştırdı.

11. dakikada Bandırmaspor önemli bir gol pozisyonunu değerlendiremedi. Ceza alanı içinde Sinan Akaydın kaleci Salih ile karşı karşıya kaldı, ortasını açtı, ama penaltı noktasında kimse yoktu, sonrasında savunma topu uzaklaştırdı.

12. dakikada Vanspor’un gelişen atağında Sıddık orta sahadan uzun bir top çıkardı, Batuhan Er kaleci ile karşı karşıya kaldı, ancak yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

19. dakikada Bandırmaspor gole yaklaştı. Bir anda ceza alanı içine giren Sinan pasını verdi, Doğan Can gelişine vurdu, top az farkla auta çıktı.

22. dakikada Vanspor atağında Sıddık ortaladı, Tunç Murat Behram kafa ile dokundu, ama top auta çıktı.

Bu dakikalarda iki takım da vasat oynadı.

39. dakikada Vanspor’lu Yakup ve Bandırmaspor’lu Erkan çarpışma sonucu kısa sakatlık yaşadılar.

44. dakikada bu kez Vanspor’lu Barış Gök kısa bir sakatlık yaşadı.

45. dakikada Vanspor atağında Batuhan ceza alanı içinde penaltı noktasında topu ağlara yollamak istedi, ancak son anda kaleci Zülküf topa müdahale etti.

Bu pozisyonda kaleci kısa bir sakatlık geçirirken, Batuhan sarı kart gördü.

Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

 

     GOL, 90’INCI DAKİKADA GELDİ

İkinci yarıya Vanspor başladı.

Bandırmaspor’da ise Rıdvan Koçak’ın yerine Adem Alkaşi oyuna dahil oldu.

47. dakikada Bandırmaspor atağında Yakup Demir topu uzaklaştırırken, kısa bir sakatlık yaşadı.

51. dakikada Vanspor atağında Serdar Cansu ceza alanı içine ortaladı, ama savunma topu uzaklaştırdı.

53. dakikada Bandırmaspor gole yaklaştı. Hüseyin ortaladı, ceza alanı içinde Doğancan kafa ile dokundu, önce kaleci Salih müdahale etti, direğe çarpan top auta çıktı.

54. dakikada Bandırmaspor’dan Hüseyin sarı kart gördü.

55. dakikada Vanspor’da Barış Sağır, rakibine yaptığı müdahale sonucu sarı kart gördü.

56. dakikada Vanpor’da ceza alanı dışında M.Sıddık kaleyi yokladı, ama kaleci Zülküp topa hakim oldu.

60. dakikada Vanspor’da Tarık Mayhoş’un yerine Umut Koray Öz dahil oldu.

61. dakikada kırmızı siyahlı ekibin atağında Sıddık ortaladı, Batuhan ceza alanı içinde dokundu, ama kaleci iki hamlede topa sahip oldu.

66. dakikada Bandırmaspor’da Sinan’ın yerine, yeni transfer golcü isim Tayyip Kanarya oyuna dahil oldu.

70. dakikada Vanspor gole yaklaştı. Barış Sağır’ın uzun topu ile ceza alanında topla buluşan Batuhan kalecinin üstünden topu aşırmak istedi, ancak kaleci gole izin vermedi.

74. dakikada Vanspor’un bir diğer atağında Oktay Aydın ceza sahası içinde Tunç’a bıraktı, Tunç’un ayak içi vuruşunda top üstten auta çıktı.

79. dakikada soldan gelişen Vanspor atağında Serdar ortaladı, ceza alanı içinde Barış Gök gelişine vurdu, top auta gitti.

74. dakikada ev sahibi ekipten Doğan Can yerini Benhur Keser’e bıraktı.

84. dakikada Bandırmaspor yedek kulübesinde itirazlarını sürdüren yardımcı antrenör kırmızı kart gördü.

85. dakikada Vanspor’da Tunç Murat’ın yerine Maksut Taşkıran oyuna dahil oldu.

86. dakikada Bandırmaspor net bir gol kaçırdı. Benhur kaleci ile karşı karşıya kaldı, vuruşunu yaptı, kaleci Salih net bir golü önledi.

89. dakikada Vanspor atağında Serdar soldan ortaladı, penaltı noktasında Batuhan kafa ile dokunmak istedi, ancak kaleci topu uzaklaştırdı. Bu pozisyonda Batuhan yerde kaldı, hakem devam dedi.

90. dakikada Bandırmaspor gole yaklaştı. Ali Kucik ceza alanı içinde kaleci ile karşı karşıya kaldı, vuruşunda Salih gole izin vermedi.

90. dakikada Vanspor’da Oktay Aydın yerini Cenk Kaplan’a bıraktı.

Karşılaşma böyle bitecek derken, Bandırmaspor golü buldu. Erkan serbest vuruşu kullandı, Hüseyin ceza alanı içinde topu ağlara yolladı:1-0

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Vanspor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

    Bandırmaspor aldığı galibiyetle puanını 37’ye yükseltirken, Vanspor ise 30 puanla altıncı sıraya geriledi.Bölge:Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2020, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER