Vanspor Başkanı Çalım'dan destek çağrısı...

Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Çalım, Erzincanspor maçındaki mağlubiyetin kendilerini derinden üzdüğünü belirterek, bu mağlubiyetle her şeyin bitmediğini, taraftarların yine takımlarını desteklemeleri gerektiğini belirtti.

Vanspor Başkanı Çalım'dan destek çağrısı...

   Çalım, yaptığı açıklamada, bu yıl yeni bir takım kurmaya, yeni bir yapılanmaya yöneldiklerini söyleyerek,  "Van Büyükşehir Belediyespor, yönetimi olarak göreve geldiğimiz 25.03.2016 tarihinden itibaren spor kamuoyunun da hak vereceği şekilde şehirde futbol anlamında çok iyi bir hava yakaladık.  Geçen süre içersin de ben ve tüm yönetim kurulu üyelerim beraber uyum içersin de geceli gündüzlü yoğun bir mesai harcayarak iyi bir takım oluşturma gayreti gösterdik. Bu hususta yönetim kurulu olarak tam bir uyum içindeyiz ve aynı şevkle çalışmalarımızı yürütmekteyiz" dedi.

     Çalım vasat bir takım kurgusundan bahsetmediklerini, tam aksine büyüklerinin kendilerine verdiği yetkiye dayanarak hedefi olan bir takım kurmaya çalıştıklarını söyledi.

    Takımın şu ana dek oynadığı maçlarda aldığı sonuçlardan çok ortaya koyduğu performansla son yıllarda kurulan kadrolar içerisindeki en iyi kadro olduğunu söyleyen Başkan Çalım, “Gerçek şudur ki gelinen noktada kurduğumuz takımın kalitesi tüm spor kamuoyunda özellikle 3. Lig’lerde tartışılmaz bir kadro kalitesine sahip olduğu ortadadır. Bununla beraber 3. Lig’lerde mücadele eden 54 takım içersin de hedefe oynayan ve bize oranla çok daha yüksek maliyetlerle kadrolar oluşturan çok sayıda takımın aynı gurupta bir araya gelmesi kaçınılamaz bir gerçektir. Dolayısıyla zorlu grubumuzda her takım bir galibiyetle bir haftada 3-4 basamak yukarı çıkabildiği gibi aynı şeklide geriye de düşebiliyor.  En son deplasmanda oynadığımız Erzincanspor maçındaki kayıp bizleri derinden üzmüş ve gerekli tedbirleri alma noktasında harekete geçirmiş olmakla beraber, bu maçla herşeyin bitmediği ve zorlu bir deplasmanda alınan mağlubiyetin zaman zaman olabileceği gerçeğidir. Kentimizin yegane profesyonel takımı olan Van Büyükşehir Belediyespor kadrosuna uzun lig maratonunda güvenimiz tamdır. Takımımızın ilerleyen haftalarda daha iyi sonuçları elde ederek hak ettiği yeri bulacağına inancımız tamdır.  Bütün bunlarla beraber yönetim kurulumuzun da yekvücut olarak varsa eksiklikler üzerinde de çalışarak bunları aşacağımıza inanıyoruz. Tüm taraftarlarımızın ve spor kamuoyunun, spor adamlarımızın dahası Büyükşehir Belediye Vansporla ilgili söyleyeceği ve düşünceleri olan herkesi asıl görmek istediğimiz yerde yani olmaları gereken tribünlerde yerlerini alarak takımı desteklemeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER