Vanspor, Bodrumspor'u konuk ediyor

TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, yarın oynayacağı Bodrumspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Orta hakem Mustafa Aydın’ın yöneteceği karşılaşma saat 13.00’te başlayacak.

Vanspor, Bodrumspor'u konuk ediyor

    Vanspor oynadığı son iki maçı attığı dörder golle kazanmayı başarırken, yarın oynayacağı Bodrumspor maçının hazırlıklarını da tamamladı.
    Hafta içi İskele Mahallesi’ndeki kendi tesislerinde Bodrumspor maçı hazırlıklarını devam ettiren kırmızı siyahlı ekipte, oyuncular arasındaki uyum, teknik heyeti de sevindirdi.


    Maç öncesi idmanlarını moralli şekilde sürdüren sporcular, yarın saat 13.00’te ağırlayacakları Bodrumspor’u eli boş gönderme niyetinde.
    Bodrumspor geçtiğimiz hafta kendi evinde Etimesgut Belediyespor’a 3-1 mağlup olmuştu.


    Vanspor ise deplasmanda grubun son sırasındaki Kardemir Karabükspor’u 4-0 yenmişti. Bu maçta üç golü Batuhan Er atmış, tek gol ise M.Sıddık İstemi’den gelmişti.


    Batuhan ile Serdar Cansu arasında Niğde Anadolu maçında yaşanan gerginlik daha sonra tatlıya bağlanmıştı.
Özellikle Serdar Cansu’nun Karabük maçında Batuhan’a attığı nefis pas, Batuhan’ın ise bu pası gol ile süslemesinin ardından, Serdar’a koşup sarılması ile hafızalarda güzel bir iz bırakmıştı.


    Vanspor ile Bodrumspor arasındaki maçın biletleri ise Artos İş Merkezi’ndeki Vanspor Store ve Aydın Perihan AVM’deki Kaptan Zeki Spor Center’de satılıyor.


     Taraftarların, Vanspor ve Bodrumspor maçına büyük ilgi göstermesi bekleniyor.
Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2020, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29