Vanspor, bugün Uşakspor'un konuğu…

Geçen Pazar evinde oynanması gereken Ergene Velimeşespor maçı ertelenen Vanspor, bugün saat 13.30’da Uşakspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Vanspor, bugün Uşakspor'un konuğu…

  TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Vanspor, Eski hocası Hasan Erkin Şimşir’in çalıştırdığı Uşakspor ile üç puan için mücadele edecek.

Uşakspor geçen hafta deplasmanda Etimesgut Belediyespor’u 2-1 yenmenin moraliyle Vanspor’u da evinde mağlup etme planları yaparken, Kırmızı Siyahlı ekip de Ankara Demirspor maçı öncesi evine galibiyetle dönmeyi istiyor. Uşakspor, 23 maçta 10 galibiyet elde ederken, 4 maçta da beraberlik elde etti. Ancak Uşakspor’un 3 puanı silindiği için 31 puanı bulunuyor. Bir maçı eksik olan Vanspor ise 22 maçta 11 galibiyet elde etmiş, üç maçta ise beraberlikle ayrılmış. Kırmızı siyahlı takım 36 puanla grupta yedinci sırada bulunuyor.
    Vanspor, söz konusu maçı kazanması galinde puanını 39 yapacak. Evinde oynanması gereken ancak ertelenen Ergene Velimeşe maçı ile ligden çekilen Elazığspor maçından gelecek olan garanti 3 puan ile puanını bir anda 45’e yükseltmesi beklenen Vanspor, Pazar günü ise evinde Ankara Demirspor’u mağlup etmenin hesaplarını yapıyor.
 

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2020, 09:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
DURAN ALTIN
DURAN ALTIN - 4 yıl Önce

BAŞARILAR VAN SPOR

SIRADAKİ HABER