Vanspor çalışmalarını sürdürüyor

Ligde son 3 haftayı mağlubiyetle kapatan Vanspor, Pazar günü saat 13.00’te Ankara Demirspor’u konuk edecek.

Vanspor çalışmalarını sürdürüyor

        TFF 2. Lig kırmızı grupta 24. Hafta maçları geride kalırken, 25. Hafta karşılaşmaları ise Pazar günü oynanacak.

     Ligin 24. Haftasınıda lider olarak kapatan Bandırmaspor, yakın takipçisi olan Ankara Demirspor’la arasında 1 puanlık bir fark bulunuyor.

    Ligin 25. Haftasında Lider Bandırmaspor deplasmanda Sakaryaspor’a konuk olurken, takipçisi olan Ankara Demirspor ise Vanspor’a konuk olacak. Zirveyi yakından ilgilendiren bu 2 karşılaşma haftanın en kritik karşılaşmaları olarak görünüyor.

         Ligde son 3 haftayı mağlubiyetle kapatan ve 9 puan kaybı yaşayan Vanspor, 1 maç eksiği ile 36 puanla 7. Sırada yer aldı.

   Şampiyonluk şansını büyük ölçüde kaybeden kırmızı siyahlı ekip, kalan son 10 haftalık maraton da Play Offa kalma mücadelesi verecek.  Ligin 25. Hafta maçında Pazar günü Ankara Demirspor’u konuk edecek olan Vanspor, ligin 26. Hafta maçında ise deplasmanda Sivas Belediyespor’a konuk olacak.

   Kırmızı siyahlı ekip ligin 27. Haftasında Etimesgutspor’u ve 28. Haftada ise Sakaryaspor’u konuk ederek kendi sahasında üst üste 2 maça çıkacak.

  Ligin 24. Hafta maçında deplasmanda Uşakspor’a 2-1 mağlup olan Vanspor, Pazar günü oynayacağı Ankara Demirspor maçı hazırlıklarına başladı.

   2 Takım açısında da kritik olan karşılaşma Pazar günü saat 13.00’te başlayacak.Bölge:Salih Deniz

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2020, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29