Vanspor, Çarşamba günü Tarsus'u konuk ediyor

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, ikinci devrenin ilk maçında Çarşamba günü evinde Tarsus İdman Yurdu’nu konuk edecek. İlk devreyi 37 puanla ikinci sırada tamamlayan Vanspor, Tarsus İdman Yurdu’nu mağlup ederek ikinci devreye galibiyetle başlamak istiyor.

Vanspor, Çarşamba günü Tarsus'u konuk ediyor

  Ligin ikinci devresine sıkı bir şekilde hazırlanan Vanspor, Çarşamba günü evinde Tarsus İdman Yurdu’nu konuk edecek. Tarsus maçı hazırlıklarını Şahabettin Özarslaner Tesisleri’nde yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, ikinci devreye galibiyetle başlamak istiyor.

  Antalya’daki 1 haftalık kampın ardından Perşembe gününden itibaren Vanspor’da çalışmalarına başlayan Vanspor, Çarşamba günü Van’da oynanacak olan Tarsus İdman Yurdu maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

  ÇALIŞMALAR, GÜLPINAR TEKNİK SORUMLULUĞUNDA SÜRÜYOR

  Teknik Direktör Serhat Gülpınar sorumluluğun çalışmalarını aralıksız sürdüren Vanspor, bir yandan da transfer çalışmalarını devam ettiriyor. İlk devrede, İlter Ayyıldız, Cem Özdemir, Yiğit İsmail Gökoğlan, Zafer Şensoy, Yaser Yıldız ve Cihan Halil ile yollarını ayıran Vanspor, Ali Say, Selim Kayacı, Emre Özkan, Muhammet Mahmut Emir ve Ömer Yıldız’ı kadrosuna kattı.

  İlk yarıda oynadığı 19 maçta 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan, rakip fileler gönderdiği 30 gole karşılık kalesinde 18 gol gören Vanspor, 37 puan toplayıp +12 averajla ilk yarıyı ikinci sırada tamamlamıştı. İkinci yarıda şampiyonluk hedefleyen Vanspor, zirveden kopmamak adına Tarsus İdman Yurdu’nu mağlup etmek istiyor.

  İlk devrede sahasında oynadığı 10 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Vanspor, 14 gol atıp 8 gol kalesinde gördü. Deplasmanda ise çıktığı 9 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan kırmızı-siyahlılar attığı 10 gole karşılık kalesinde 9 gol gördü. Temsilcimiz, evinde 18, deplasmanda ise 19 puan toplamayı başardı.

  Çarşamba günü Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda saat 13.00’te başlayacak olan Vanspor, Tarsus İdman Yurdu maçını Eren Gökmen, Yavuz Bahadır Ordu, Kadir Kantekin ve Burak Güner hakem dörtlüsü yönetecek.

  KIRMIZI GRUPTA BU HAFTAKİ MAÇLAR

  Lider Eyüpspor deplasmanda altıncı sıradaki Pazarspor’a konuk olurken, ikinci sırada bulunan temsilcimiz Vanspor, evinde Tarsus İdman Yurdu’nu konuk edecek. Üçüncü sırada bulunan Turgutluspor deplasmanda 5’nci sırada bulunan Kırşehir Belediyespor’la karşılaşırken, dördüncü sırada bulunan Sakaryaspor ise evinde Karatay Termal 1922 Konyaspor’u konuk edecek. Yedinci sıradaki Kırklarelispor deplasmanda 11’nci sıradaki Sivas Belediyespor’a karşılaşırken, sekizinci sırada bulunan Bodrumspor ise evinde Etimesgut Belediyespor’u konuk edecek. Dokuzuncu sıradaki Serik Belediyespor deplasmanda 14’ncü sıradaki Pendikspor’a konuk olurken, Karacabey Belediyespor ise evinde GMG Kastamonuspor'u konuk edecek. Tetiş Yapı Elazığspor evinde Bayburt Özel İdarespor’u konuk ederken, Mamak FK ise ligin dibine demir atan Kardemir Karabükspor’u konuk edecek. 

 Kaynak: Van Bölge Gazetesi - Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2021, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER