Vanspor'da galibiyet hesapları…

TFF 2. Lig 2. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. İlk haftayı 1 puanla kapatan Vanspor FK, deplasmanda Niğde Anadolu FK’ye konuk olacak. Kırmızı siyahlı takım söz konusu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Vanspor'da galibiyet hesapları…

            TFF 2. Ligde 2. Hafta maçları yarın oynanacak. Ligin 2. Haftasında yarın 9 karşılaşma oynanacak. İlk karşılaşma saat 15.30’da başlarken, 2 karşılaşma 16.00, 4 karşılaşma 16.30 ve son 2 karşılaşma ise 19.00’da başlayacak.

 


                Ligin ilk hafta maçını 1 puanla kapatan Vanspor, yarın deplasmanda Niğde Anadalu FK’ye konuk olacak. Bu karşılaşma için hafta boyunca hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlı ekip, Niğde’den Van’a puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor.
Birer puana sahip 2 takım yarın saat 16.00’da Niğde 5 Şubat Stadında karşılaşacak. Galibiyet hesapları yapan Niğde Anadolu FK ve Vanspor FK karşılaşmasını orta hakem, Hasan Kaçar yönetecek.

 

 
         Yarın Niğde’de oynanacak bu karşılaşmada Vanspor’a destek vermek için Van ve İstanbul’dan çok sayıda taraftarın maça gitmesi bekleniliyor.

 


                   Kırmızı grupta oynanacak diğer karşılaşmalarda ise, Bandırmaspor evinde Eyüpspor’u konuk ederken, Tuzlaspor Bayburt ve Kırşehir Belediyespor ise Kastamnonuspor’u konuk edecek. Sakaryaspor ise deplasmanda Bir evim Elazığspor’a konuk olacak.
Vanspor FK, ligin 3. Haftasında sahasında Kardemir Karabükspor’u konuk edecek. Bu karşılaşmada Vanspor ilk kez sahasında taraftarlarıyla da buluşmuş olacak.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2019, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29