Vanspor'da hedef 5'te 5 yapmak

Bayburt deplasmanından da galibiyetle ayrılan Vanspor, oynadığı dört maçı da kazanmayı başardı. Yarın evinde Serik Belediyespor'u konuk edecek olan kırmızı siyahlı takım, bu maçtan da üç puan elde ederek, 5'te, 5 yapmak istiyor.

Vanspor'da hedef 5'te 5 yapmak

    Misli.com 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup temsilcisi Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Bayburt Özel İdarespor'u, Sefa Küpeli, Utku Şen, Sedat Cengiz'in golleriyle 3-2 mağlup ederek, 24 puanla üçüncü sıradaki yerini korumayı başardı.

    Kırmızı siyahlı ekip Bayburt deplasmanında ilk yarıyı Sefa ve Utku'nun golleriyle 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda Sedat Cengiz ile farkı üçe çıkardı. Bayburt Özel İdarespor'a 2 gol yetmedi.

    Vanspor, 9. Haftada evinde konuk ettiği Mamak'ı 3-0 yendikten sonra, deplasmanda Pendikspor'u 5-3 mağlup etti. 11. Haftada evinde bu kez Elazığspor'u 2-1 ile geçen kırmızı siyahlılar, Pazar günü ise  deplasmanda Bayburt Özel İdarespor'u 3-2 mağlup etti.

    Van temsilcisi yarın ise saat 13.00'te Serik Belediyespor'u konuk edecek. Bu maçı da kazanması halinde, kırmızı siyahlı takım 5'te 5 yapacak.

    Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, söz konusu galibiyetten dolayı emeği geçenleri kutlayarak, galibiyeti Van halkına ve taraftarlara armağan etti.

     YENİTÜRK: "MADDİ SIKINTILARI BİRLİKTE AŞALIM"

    Yenitürk, "Teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimi bu güzel galibiyetten dolayı yürekten kutluyor, bu galibiyeti Van halkına ve taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Son 4 haftada aldığımız 4 galibiyetle istikrarlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Biz hedefi olan bir takımız. Takımımız da bunun bilincinde mücadele ediyor. Tabi sıkıntılar yaşıyoruz. Var olan sıkıntıları kent olarak birlikte aşarsak şampiyonluğu kesinlikle kucaklayan taraf biz oluruz. Önümüzde ilk devre için 7 haftalık bir zaman kaldı. Bu haftaları da kayıpsız atlatmak için herkesin elini taşın altına koyması lazım. Bu sadece benim maddi gücümle olacak iş değil. Bir yerde biz de tıkanıyoruz ve gücümüz yetmiyor. Oklar bize dönmüşken yakaladığımız bu şansı kesinlikle kaçırmamalıyız diyen Yenitürk, gelin hep birlikte destek verelim ve Vansporumuzu bu sezon 1. Lige taşıyalım. Bu sezon bunu başarırsak hep birlikte yeni bir hedefe Süper lige yelken açarız. Ama bu şansıda kaçırırsak gerçekten çok yazık olur" ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2020, 08:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29