Vanspor'da hedef galibiyet…

Ligin 5. ve 6. Haftalarını galibiyetle kapatarak 11 puanla 4 sıraya yükselen Vanspor, yarın Bodrum Belediyespor'u konuk edecek.

Vanspor'da hedef galibiyet…


 Misli. Com 2. Ligde 7. Hafta karşılaşmaları 28 Ekim Çarşamba günü oynanacak.
 20 takımın mücadele edeceği 10 karşılaşma saati 14.000'de başlayacak.
 Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Vanspor, geride bırakılan 6 haftalık maratonda 3 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet toplam 11 puanla 4. Sırada yer alıyor.
  Ligin 5. Haftasında Sakaryaspor ve ligin 6. Haftasında ise deplasmanda ise Karacabey Belediyesporu mağlup eden Vanspor, 2 önemli rakibinden aldığı 6 puanla zirveye çıktı.
  İstikrarla yoluna devam etmek isteyen kırmızı siyahlı ekip, yarın konuk edeceği Bodrum Belediyespor maçından da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.
  Bu maç için hafta boyunca hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlı ekip, bugün yapacağı ter idmanı ardından maç saatini beklemeye başlayacak.
  Orta hakem Abdullah Volkan Aydın'ın yöneteceği  karşılaşma yarın saat 14.00'da başlayacak. Vanspor FK Ligin 7. Hafta maçında ise Pazar günü ise deplasmanda Grubun güçlü ekiplerinden Kırşehir Belediyespor'a konuk olacak.
  Ligde ilk haftalık maraton geride kalırken Turgutluspor mağlup olmasına rağmen liderliğini 15 puanla korudu. Lider Turgutluspor yarın sahasında Kardemir Karabükspor' u konuk edecek son haftalarda yükselişe geçen grupta 3.sıraya yükselen Eyüpspor yarın pendikspor'u konuk edecek.
  13 puanla 3. Sırada yer alan Eyüpspor bu maçıda kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Puanla 9. Sırada yer alan grubun güçlü ekiplerinden Sakaryaspor ligin 6. Haftasında galibiyetle  kapatmıştı.
Yeşil beyazlı ekip yarın sahasında sivas belediyespor'u konuk edecek.
  Zirve hesapları yapan bir diğer takım kırşehir belediyespor ise bir türlü dikiş tutturamadı ligin 6. Hafta maçında sahasında Tarsus İdman yurdu ile berabere kalan kırşehir Belediyespor 8 puanla 13. Sirada yer alıyor.
  Kırklarelispor'la karşılaşacak Kırşehir Belediyespor güçlü rakibinden 3 puan almayı hedefliyor. Misli.com 2. Lig kırmızı grupta ligin 8. Hafta karşılaşmaları 1 Kasım Pazar günü oynanacak.
Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2020, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29