Vanspor'da sevinç devam ediyor

Vanspor’un Pazar günü evinde konuk ettiği grubun güçlü takımlarından Ankara Demirspor’u 1-0 geriye düşmesine rağmen, 2-1 mağlup etmesi taraftarları olduğu gibi, futbolcuları da sevindirdi. Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ve futbolcular, maç sonu galibiyetin mutluluğunu yaşadı.

Vanspor'da sevinç devam ediyor

   Vanspor’un son haftalarda aldığı mağlubiyetlerin ardından, önceki gün evinde grubun güçlü takımlarından Ankara Demirspor’u 2-1 yenmesi takıma hava kattı.

 Vanspor aldığı galibiyetle hanesine üç puan yazdırdığı gibi, grup ikincisi takımın da üç puan kaybetmesine yol açtı.

   Grupta oynanan diğer maçlarda, lider Bandırmaspor’un deplasmanda Sakaryaspor’a 1-0 mağlup olması da Vanspor’un işine yaradı.

Bu sonuçla birlikte, liderle arası da açılmamış oldu.

   Öte yandan grup üçüncüsü Kastamonuspor’un da evinde Ergene Velimeşespor’la 1-1 berabere kalarak, puan kaybetmesi bir başka sevindirici sonuç oldu.

Yine Vanspor’un üstündeki bir diğer takım Kırşehir Belediyespor’un da evinde Niğde Anadoluspor ile 1-1 berabere kalması Vanspor açısından sevindirici oldu.

    Haftayı en kârlı geçiren takımlardan biri Vanspor olurken, dördüncü sıradaki Tuzlaspor ile beşinci sıraya yerleşen Sakaryaspor da haftayı kârlı geçiren takımlar oldu.

    Vanspor hafta sonu Sivas Belediyespor’a gidecek. Kırmızı siyahlıların bu maçta puan veya puanlar alması, takımdaki moralleri yüksek tutmaya yarayacak. Olası bir mağlubiyette ise taraftarlar gibi, futbolcular da üzülmüş olacak.Van Bölge Gazetesi

 
 
 
 

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2020, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29