Vanspor dış ve iç transferlerini sürdürüyor

TFF 2. Lig temsilcisi Vanspor FK, Hekimoğlu Trabzonspor’da forma giyen kaleci Bekir Demircan’dan sonra, Nazilli Belediyespor’dan Sedat Cengiz ile anlaştı. İç transferde de çalışmalarını sürdüren Kırmızı Siyahlı takım,ayrıca daha önce takımda forma giyen 7 futbolcu ile yeniden anlaştı.

Vanspor dış ve iç transferlerini sürdürüyor

TFF 2. Lig temsilcisi Vaspor FK, Hekimoğlu Trabzonspor’da forma giyen kaleci Bekir Demircan’dan sonra, Nazilli Belediyespor’dan Sedat Cengiz ile anlaştı. Kırmızı Siyahlı takım,ayrıca daha önce takımda forma giyen yedi futbolcu ile yeniden anlaştı.

Son haftalarda ertelenen kongresi ve seçilemeyen yeni yönetimi ile gündeme gelen Vanspor, iç transferinin yanı sıra, dış transferlerini de sürdürüyor.

TFF 2. Ligde mücadele eden Vanspor dış transferlerine başladı.

Kırmızı siyahlı takım Hekimoğlu Trabzon FK'da forma giyen 29 yaşındaki kaleci Bekir Demircan’ın ardından, Nazilli Belediyespor’da 10 numaralı sporcu Sedat Cengiz ile anlaştı.

Öte yandan, Vanspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Osman TORUN, Şerif DOĞAN, Burçak ÖZKANCA, Yakup DEMİR, Barış GÖK, Sefa KÜPELİ, Oktay AYDIN ile tekrar anlaşma sağlandığı belirtildi.

Kulüp Başkanı Servet Yenitürk’ün başka sporcularla da görüşmeler yaptığı öğrenildi. Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2020, 16:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ebubekir
Ebubekir - 4 yıl Önce

SEDAT isimli oyuncu İÇİN hiç iyi şeyler söylenmiyor BAŞKAN sorunlu futbolcuymuş her çalıştığı Klüp göndermiş anlaşmamış.

SIRADAKİ HABER

banner29