Vanspor, evinde Karacabey'i konuk edecek

Geçtiğimiz hafta deplasmanda zorlu Sakaryaspor maçından puanla dönen Vanspor, Çarşamba günü saat 12.00'de evinde Karacabey Belediyespor'u konuk edecek. Kırmızı siyahlı takım 47 puanla ikinci sırada yer alırken, konuk Karacabey ise 30 puanla 14. Sırada yer alıyor.

Vanspor, evinde Karacabey'i konuk edecek

  Misli.com 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta bu hafta da zorlu maçlar oynanacak.

  Geçtiğimiz hafta grubun en zor maçları Sakaryaspor ile Vanspor arasında oynanmıştı. Yine lider Eyüpspor da deplasmanda Kırşehir Belediyespor ile karşılaşmıştı.

  Vanspor deplasmanda 1-1 kalarak tek puan elde ederken, lider Eyüpspor da zorlu maçta Kırşehir Belediyespor'u 2-0 mağlup etmiş ve 56 puanla zirvedeki yerini sağlamlaştırmıştı.

  Kırşehir Belediyespor 43 puanla üçüncü sırada yer alırken, Bodrumspor ise evinde Tarsus İdmanyurdu'nu 3-1 yenerek, 42 puanla dördüncü sıraya yükselmişti. Sakaryaspor'un 42 puanla beşinci olduğu grupta, Turgutluspor ise deplasmanda Bayburt Özel İdare'ye 2-1 mağlup olarak aynı puanla altıncı sıraya gerilemişti.

  BU HAFTA BİRBİRİNDEN ZORLU MAÇLAR OYNANACAK

  Vanspor'un da mücadele ettiği Kırmızı Grup'ta bu hafta bir birinden zorlu karşılaşmalar var.

  Lider Eyüpspor evinde Mamak FK'yı konuk edecek. 23 puanla 17. Sıradan kurtulmayı amaçlayan Mamak FK bu maçta rakibini zorlayacak gibi.

  47 puanla grupta ikinci sırada yer alan Van temsilcisi ise evinde Karacabey Belediyespor'u konuk edecek.

  Vanspor, 24 haftalık maratonda, 14 galibiyet, 5 beraberlik elde ederken, 5 maçta ise rakiplerine boyun eğdi. Rakip filelere 39 gol atan Van'ın tek profesyonel takımı, rakiplerden ise 21 gol gördü, 18 averajı bulunuyor.

  Van'a konuk olacak olan Karacabey Belediyespor'un ise 24 haftalık maratonda 8 galibiyeti bulunuyor. Karacabey Belediyespor 6 maçta berabere kalırken, 10 maçı ise kaybetmiş. Rakip kalelere 29 gol atan Karacabey, yine kalesinde de 29 gol görmüş ve 30 puanla 14. Sırada yer alıyor.

  Geçtiğimiz hafta evinde lidere kaybeden Kırşehir Belediyespor bu hafta deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak.

  Kırşehir temsilcisi 43 puanla üçüncü sırada yer alırken, Mersin takımı ise 33 puanla on birinci sırada bulunuyor.

  Son haftaların başarılı takımı olan ve 42 puanla dördüncü sıraya kadar yükselen Bodrumspor bu hafta deplasmanda Kırklarelispor ile mücadele edecek. Kırklareli ise 38 puanla yedinci sırada yer alıyor.

  Kendi evinde Vanspor'a puan kaptıran beşinci sıradaki Sakaryaspor, bu hafta Pazarspor ile deplasmanda karşılaşacak.

  42 puanla altıncı sırada yer alan Turgutluspor evinde Serik Belediye'yi konuk ederken, dokuzuncu sıradaki Etimesgut Belediye ise evinde Bayburt Belediyespor'u konuk edecek.

  Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29