Vanspor, Eyüp maçına sıkı hazırlanıyor

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Kasımpaşaspor’la eşleşen Vanspor, Pazar günü lig maçında ise Eyüpspor’u konuk edecek. Kırmızı siyahlı ekibin hazırlıkları sürüyor.

Vanspor, Eyüp maçına sıkı hazırlanıyor

          TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Vanspor, Çarşamba günü çekilen Ziraat Türkiye Kupası 5 tur kuraları sonucunda Süper lig takımı Kasımpaşaspor’la eşleşti.

 


        Vanspor Kasımpaşaspor 5. Tur ilk mücadelesi İstanbul’da, rövanşı ise Van’da oynanacak. Kupada rakibi belli olan kırmızı siyahlı ekip, yüzünü lige dönerek Pazar günü sahasında oynayacağı Eyüpspor maçı için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.
 Teknik direktör Hasan Erkin Şimşir’in ayrılmasıyla teknik direktör arayışlarını sürdüren kırmızı siyahlı ekip, Eyüpspor maçı hazırlıklarını alt yapı hocaları nezaretinde yapıyor. 18 Puanla 8. Sırada yer alan Vanspor’da yeni teknik direktörün önümüzdeki hafta belli olması bekleniliyor.

 


      Geride kalan 11 haftalık maç maratonunda 5 galibiyet 3 mağlubiyet ve 3 beraberlik alan temsilcimiz, rakip filelere 18 gol gönderdi kalesinde ise 12 gol gördü.
Pazar günü Eyüpspor’u konuk edecek olan Vanspor, bu maçla çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Pazar günü saat 13.00’te başlayacak olan karşılaşmayı orta hakem, Mustafa İlker Çoşkun yönetecek. Öte yandan Vanspor’a yapılan saldırılara tepkiler çığ gibi büyüyor.

 

 
       Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, yaptığı açıklamada “Pazar günkü maça herkesi Türk bayrağı ve Vanspor bayrağıyla Vanspor’a destek için davet ediyoruz” dedi.

 


       Bu çerçevede yapılan çalışmalarda stat girişlerinde taraftarlara Türk Bayrağı ve Vanspor Bayrağı dağıtılacak.
Vanspor ligin 12. Haftasında Eyüpspor’u konuk ederken, Lider Tuzlaspor, Uşakspor deplasmanına, Bandırmaspor ise Kahramanmaraşspor deplasmanına gidecek.

 


       Son haftaların başarılı takımları olan Kırşehirspor Ergene Velimeşespor deplasmanına giderken, Kastamonuspor ise Etimesgutspor deplasmanına gidecek.

 

 
     TFF 2. Lig kırmızı grupta 13. Hafta karşılaşmaları 16-17 Kasım’da oynanacak.
Vanspor ligin 13. Hafta maçında deplasmanda Kastamonuspor’a konuk olacak.Bölge: Salih Deniz

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2019, 17:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29