Vanspor FK Futbol Okulu açıldı

Büyük takımlarda olduğu gibi Vanspor FK de futbol okulunu açtı. Van’da uzun yıllar profesyonel futbol oynayan, başka önemli takımlara transfer olan ve ardından antrenörlük yapan Oktay Belli, Vanspor FK Futbol Okulu’nu açarak hizmet vermeye başladıklarını bildirdi.

Vanspor FK Futbol Okulu açıldı

   Ülkenin önemli takımlarında olduğu gibi Van’da da profesyonel takım adını taşıyan yeni bir futbol okulu açıldı.

Futbol Okullarıyla futbol tutkunu çocuklara ve gençlere futbol eğitimi verilecek.

   Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzon ve Beşiktaş gibi büyük takımların öncülük ettiği futbol okulları artık birçok takım tarafından açılmaya başlandı.

   Van’da Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzon, Başakşehir ve Altay gibi takımların futbol Okulları eğitimlerini sürdürmeye devam ediyor.

   Vanspor FK de bu çerçevede kendi futbol okulunu açtı.

  Açılan futbol okuluyla hem yeni yetenekler kazanmak hem de Vanspor FK futbol okulunu yaygınlaştırmak olduğu bildirildi.

   Eski Vanspor futbolcularından ve aynı zamanda birçok takımda teknik direktörlük yapan Oktay Belli, Vanspor FK Oklunu Van’da açtı.

   İlk Vanspor FK Futbol Oklunu açan Oktay Belli, “Amacımız hem yeni genç yetenekleri Vanspor’a kazandırmak hem de büyük takımlarda olduğu gibi Vanspor FK Okullarının açılmasına yol açmaktır. Göreceksiniz bizim attığımız bu adımla birçok yerde Vanspor Futbol Okulu açılacaktır. Biz çalışmalarımıza başladık kapımız herkes açıktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2020, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER