Vanspor hazırlık maçlarına çıkıyor

Antalya’da hazırlıklarını sürdüren Vanspor, Y. Samsun, Nevşehir ve Afjet Afyonspor’la hazırlık maçları yapacak.

Vanspor hazırlık maçlarına çıkıyor

          TFF 2. Lig kırmızı grupta ligin 2. Devre karşılaşmaları 11 Ocak’ta başlayacak.
 Vanspor ligin 2. Devresi ilk maçında deplasmanda Bandırmaspor’a konuk olacak. Bu çerçevede Antalya kampında bulunan Vanspor çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 


Antalya kampında 3 yeni ismi, Cenk Kaplan, Yasin Davuş ve Nuri Terliksiz’i kadrosuna dahil eden kırmızı siyahlı ekip, transfer çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

 


              Antalya kampında teknik direktör Taner Taşkın nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Vanspor, kamp sürecinde 3 hazırlık Bugün Nevşehir ile karşılaşacak olan kırmızı siyahlı ekip, 30 Aralık Pazartesi günü Afjet Afyonspor ve 5 Ocak günü ise Y.Samsunspor’la karşılaşacak. Hazırlık maçlarında takımdaki eksik noktaları görme imkânı bulacak olan teknik kadro transferde ona göre adımlar atmayı hedefliyor.

 


        Vanspor Antalya’da hazırlıklarını sürdürürken kırmızı grupta yer alan takımlarda aynı şekil hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.
 TFF 2. Lig kırmızı grupta yer alan 18 takım ve taraftarlar heyecanla ligin 2. Devre maçlarının başlamasını bekliyor. 11 Ocak 2020’de başlayacak olan ligin 2. Devre karşılaşmaları 25 Nisan 2020’de sona erecek.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2019, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29