Vanspor için destek kampanyası…

TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve son zamanlarda maddi açıdan sıkıntılar yaşayan Vanspor için destek kampanyası düzenlendi. Van Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde başlatılan kampanyaya ilk destek de Van TSO yönetiminden geldi.

Vanspor için destek kampanyası…

          Son zamanlarda özellikle maddi açıdan sıkıntı yaşayan Vanspor için destek kampanyası düzenlendi. Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva ve yönetimi tarafından başlatılan kampanyaya taraftarlar da büyük destek verdi.
Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk’ün, Bayburtspor maçı sonrası yaptığı açıklamada takımın yalnız kaldığı, maddi açıdan zorlandığı, olağanüstü kongreye gidebileceği açıklamasının ardından, Van Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi bir destek kampanyası başlattı.

 


       Kulübün banka hesaplarına bağış yapılması için başlatılan kampanyaya Vanspor taraftarları da sosyal medyadan büyük destek verdi.
Kampanya kapsamında Vanspor’un banka hesap numaraları açıklandı.
Vanspor’a katkı sunmak isteyenlerin, Türkiye Vakıflar Bankası, İpekyolu Şubesi’ne istedikleri oranda bağış yapmaları gerektiği ifade edildi.

 


        Vanspor Futbol Kulübü’nün hesap numarasının 00158007299133382 olduğu belirtilen açıklamada, İban numarasının ise TR520001500158007299133382 olduğu açıklandı.

 


         TAKVA: HERKESİN GÜCÜ NİSPETİNDE KATKI SUNMASINI ARZULUYORUZ
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Van TSO Başkanı Necdet Takva ise, “Bizler sürekli söylüyorduk, Van gibi şehirlerin takımlarının üst liglerde oynaması gerekiyor. Nihayetinde bu şehrin takımı geçtiğimiz sezon TFF 3. Futbol Ligi’nden, bir üst lige, yani TFF 2. Futbol Ligi’ne yükseldi. Şimdi daha iyi yerlere gelmesini arzuluyoruz. Son zamanlarda bildiğiniz gibi maddi açıdan sıkıntılar var. Dolayısıyla bizler bugün yönetim kurulu toplantımızda arkadaşlarımızın önerisiyle bir kampanya başlattık. Çok büyük meblağlar yatıramayanlar olabilir. İsteyen küçük de olsa bir katkı sunsun diye Van Spor Futbol Kulübü’nün hesaplarına bağış yapabilir. Herkes gücü nispetinde, belki beş bin, on bin, yirmi bin insanımız farklı tutarda bağışlarını yatırabilir. Bizler de Van TSO yönetimi olarak 20 bin TL bir bağışta bulunduk. Sosyal medya hesaplarımızdan bu dekontları da paylaşacağız. Sosyal medyada; ‘bizimşehrimizbizimtakımımız’ başlıklı tag’ımız var. Bunu sahiplenmemiz lazım. Herkesin bu takıma sahip çıkmasını arzuluyoruz. Bizler de Vanspor’un önemine vurgu yapmak istedik” şeklinde konuştu.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2019, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29