Vanspor, Karabük deplasmanında…

Temsilcimiz Vanspor, yarın saat 13.30’da deplasmanda Karabükspor ile karşılaşacak. Orta hakem Demokrat Özgür Güneş’in yöneteceği karşılaşmada, kırmızı siyahlılar galibiyet hedefliyor.

Vanspor, Karabük deplasmanında…

          TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, yarın saat 13.30’da Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda puan veya puanlar arayacak. Grupta 2 puanla son sırada yer alan Kardemir Karabükspor ise onur mücadelesi verecek.
Vanspor, 33 puan ile beşinci sırada yer alırken, 19 haftalık maç periyodunda 33 gol atıp, 18 gol yedi.

 


        Karabükspor ise rakip takımlara sadece 6 gol atarken, kalesinde 47 gol gördü.
Karabükspor daha önce bir galibiyeti olmasına rağmen, üç puanı silindiği için, sadece iki beraberlikten elde ettiği 2 puanı bulunuyor.
Vanspor’un 19 haftalık müsabakalarda, 10 galibiyeti ve üç beraberliği bulunuyor. Kırmızı siyahlı takım 6 maçı ise kaybetti.
Taraftarlar Vanspor’un söz konusu maçı rahat kazanacağını düşünürken, rakibin küçümsenmemesi gerektiğini belirtiyor.

 


        Vanspor’un, Taner Taşkın teknik sorumluluğunda sahaya nasıl bir on birle çıkacağı merak konusu olurken, geçen hafta saha içi olaylarında Serdar Cansu, Batuhan Er ve Tunç Murat Behram tartışmış, maç bitiminde iki sporcu tribünlerdeki taraftara gitmeyerek, soyunma odasına gitmişti. Bu üç sporcunun aynı anda oynayıp oynamayacağı ise en fazla merak edilenlerin başında geliyor.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2020, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29