Vanspor, Kasımpaşa maçına odaklandı

Pazar günü lig maçında deplasmanda Kırşehir Belediyespor’u 1-0 mağlup eden Vanspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında bugün oynayacağı Kasımpaşa maçına odaklandı. Van Atatürk Şehir Stadı’nda saat 13.00’te oynanacak olan maçta Vanspor Süper Lig temsilcisi karşısında puan veya puanlar hedefliyor.

Vanspor, Kasımpaşa maçına odaklandı

          TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Pazar günü deplasmanda Kırşehir Belediyespor’u Batuhan Er’in attığı golle 1-0 yenen Vanspor’da, gözler Ziraatt Türkiye Kupası maçına çevrildi.

 


         Bugün Van’da Süper Lig temsilcisi Kasımpaşa’yı ağırlayacak olan Vanspor, ardından devre arası kampa girecek.
Öte yandan Vanspor’un grubunda oynanan diğer maçlarda Ankara Demirspor, deplasmanda K.Karabükspor’u 1-0 yenerek puanını 36 yaptı ve liderliğini devam ettirdi.

 


         Evinde Etimesgut Belediyespor’u 2-1 yenen Bandırmaspor 34 puan ve +14 averajla ikinci sıradaki yerini korurken, Eyüpspor’u 1-0 ile uğurlayan Tuzlaspor da 34 puan, +13 averajla üçüncü sırada yer aldı.

 


       Deplasmanda Birevim Elazığspor’u 2-0 mağlup eden Kastamonuspor 31 puanla dördüncü, Vanspor 30 puan +12 averajla beşinci sırada yer aldı. Vanspor ile aynı puana sahip Kırşehir Belediyespor ise 30 puan +7 averajla altıncı sırada bulunuyor.
Deplasmanda Bayburt Özel İdarespor’u 2-0 yenen Sakaryaspor, puanını 30’a yükseltti ve averajla rakibinin üstünde yedinci sıraya yerleşti. Bayburt Özel İdarespor’un da aynı puanla sekizinci sırada yer aldığı grupta, deplasmanda Kahramanmaraşspor’u 4-0 yenmeyi başaran Ergene Velimeşespor, 24 puanla dokuzuncu sırada yer aldı.

 


      Grubun sürpriz sonuçlarından biri sondan ikinci sırada yer alan Niğde Anadolu’nun Sivas Belediyespor’u 3-0 ile geçmesi oldu. Bu mağlubiyetin ardından Sivas Belediyespor, onuncu sıraya geriledi.

 


       Bu arada Vanspor’un bugün oynayacağı kupa maçında Kasımpaşaspor’un nasıl bir ilk onbirle çıkacağı merak konusu olurken, Vanspor’un da maçın sonlarına doğru takımda forma şansı bulamayan bazı sporculara şans vermesi bekleniyor.
Vanspor ile Kasımpaşa arasındaki maçı ise tecrübeli hakem Suat Arslanboğa yönetecek.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2019, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29