Vanspor, ligde de kupada da doludizgin…

Ligin 4. Haftasında deplasmanda Bodrumspor’u mağlup ederek lider olan Vanspor, Kupada da Balıkkesirspor’u 1-0 mağlup ederek ‘ligde de, kupada da varım’ dedi.

Vanspor, ligde de kupada da doludizgin…

          TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Vanspor, istikrarlı bir gidişatla hem ligde hem de kupada başarılara imza atmaya devam ediyor.

 


           Vanspor’un bu sezon ligde ve kupadaki başarısı Van’da en çok konuşulan konuların başında yer alıyor.
Ligin 3. Haftasını 3. Sırada tamamlayan Vanspor, ligin 4. Haftasında gittiği Bodrumspor deplasmanında 4-0 lık bir galibiyetle liderliği kaptı.

 


      Ligde istikrarlı bir gidişat yakalayan kırmızı siyahlı ekip, geride bırakılan 4 haftalık maç maratonunda 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak 10 puanla liderlik koltuğuna oturdu. 4 haftalık maç maratonunda rakip filelere 10 gönderen Vanspor, kalesinde ise sadece 2 gol gördü.
Ligde istikrarlı bir çıkış yakalayan Vanspor Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında ise Balıkesirspor’a konuk oldu.

 


         Karşılaşmaya baskılı başlayan temsilcimiz TFF 1. Lig ekibi olan ve sahasında mağlubiyeti olmayan Balıkesirspor’u 1-0 mağlup ederek kupada 4. Tura yükseldi. Vanspor’un ligde ve kupadaki bu başarısı Van’da konuşulan konuların başında yer alıyor.
Kupada turu geçen Vanspor’un 4. Turdaki rakibi önümüzdeki hafta belli olacak. Kırmızı siyahlı ekip, ligin 5. Hafta maçında ise Pazar günü Kahramanmaraşspor’u konuk edecek.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2019, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER