Vanspor'lu Batuhan, ödülünü aldı

Vanspor’un bir üst lige çıkmasında büyük emeği olan gol kralı Batuhan Er, Altın Top ödülünü aldı. Vanspor’lu taraftarlar ise Batuhan’ın yeni sezonda yeniden forma giyecek olmasının önemine vurgu yaptı.

Vanspor'lu Batuhan, ödülünü aldı

               Bu sezon TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan ve 1 Eylül Pazar günü Van’da oynanacak olan Bandırmaspor Baltok maçı ile sezona merhaba diyecek olan Vanspor’da, gol kralı Batuhan Er Altın Top ödülünü aldı.
Geçtiğimiz sezon 28 kez fileleri havalandıran, birçok şutu direkten dönen, ayrıca futbolcu arkadaşlarının attığı golde asist yapan Batuhan Er, takımın en beğenilen sporcuları arasında yer aldı.

 


           Taraftarlar Batuhan Er’in her maçta takıma sunduğu katkılar için, Van’daki ve deplasmandaki maçlarda adını söyleyip tribünlere çağırarak teşekkür etti.

 


          Vanspor’un şampiyonluğunda büyük emeği olan gol kralı Batuhan Er, Altın Top ödülünü alarak taraftarları ve Vanspor camiasını mutlu etti.

 


      Batuhan’ın ödül alması özellikle sosyal medyada taraftarların övgüler dizmesine yol açtı.
Vanspor’un haftaya Pazar günü Van’da oynayacağı Bandırmaspor Baltok maçı ise, geçtiğimiz sezon play-off yarı final rövanş maçındaki olaylar nedeniyle Vanspor’a verilen cezadan dolayı seyircisiz oynayacak.

 


           Taraftarların bir bölümünün daha önce olduğu gibi, çevre inşaatlar ve sahayı gören mevkilerde maçı takip etmeye çalışacağı belirtiliyor.

 

     
         Taraftarlar ise ilk maçın büyük bir önem arz ettiğini belirterek, sahadan üç puanla ayrılmanın önemine işaret ediyorVan Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2019, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29