Vanspor'lu futbolculardan birlik pozu…

Vanspor’da son günlerde en fazla konuşulan konuların başında, Niğde maçı sonrası üç futbolcu arasında yaşanan gerginlikler geldi. Adı geçen üç futbolcu ise birlik pozu vererek, saha içinde olanların, çoktan unutulduğunu duyurdu.

Vanspor'lu futbolculardan birlik pozu…

               Vanspor ile Niğde maçında, Batuhan’ın kendisine pas vermeyen Serdar Cansu’ya tepki göstermesi, Serdar ve Tunç’un ise Batuhan’ı çağıran taraftara inat soyunma odasına gitmesi bu futbolcular arasında büyük sorunların olduğu yönünde eleştirilere yol açmıştı.
Özellikle sosyal medyada Batuhan, Serdar ve Tunç arasında kırgınlıklar olduğu, bu sporcuların artık birlikte oynamak istemeyeceği yönünde açıklamalar yapılmış, bazı taraftarlar isim vererek bu üç oyuncudan ikisinin kadro dışı kalması gerektiğini yorumlamıştı.
Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ve Teknik Direktör Taner Taşkın ise söz konusu maçta yaşananların saha içinde kaldığını belirterek, takımda sıkıntı olmadığını açıklamıştı.

 


         Takım içinde morallerin yerinde olduğuna dair net görüntü ise futbolcuların birlikte çekmiş olduğu fotoğrafta ortaya çıktı.
Yeni çekilen görüntüde Batuhan Er, Serdar Cansu ve Tunç Murat Behram’ın hocaları ile birlikte poz verdiği ve moralli oldukları görüldü.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2020, 17:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29