Vanspor'lu taraftarlar Niğde'ye gidiyor

Vanspor 8 Ağustos Pazar günü saat 16.00’da deplasmanda Niğde Anadolu ile karşılaşacak. Vanspor’lu taraftarların Niğde’ye giderek takımı destekleyeceği öğrenildi.

Vanspor'lu taraftarlar Niğde'ye gidiyor

         Geçtiğimiz Pazar günü sezonun ilk maçında evinde Bandırmaspor ile 2-2 berabere kalan Vanspor, ikinci hafta maçında deplasmanda Niğde Anadolu ile mücadele edecek.

 


            Niğde Anadolu ise ilk hafta maçında deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak haftayı puanla kapatmıştı.
Grupta Vanspor 1 puanla dokuzuncu sırada bulunurken, Niğde Anadolu da bir puanla onbirinci sırada yer alıyor.
Vanspor’lu taraftarların Van’da ve ülkenin farklı şehirlerinde organize olarak Niğde’ye gideceği öğrenildi.

 


          Öte yandan İstanbul Gölkentliler Taraftar Grubu da, Niğde’ye gitmek isteyenlerin kendileriyle irtibata geçmesini istedi.
Yapılan açıklamada, İstanbul Gölkentliler Taraftarlar Grubu olarak şampiyonluk 8 Eylül Pazar günü Niğde Anadolu ile oynayacağımız maç için sezonun ilk deplasman organizasyonunu yapıyoruz. İstanbul, Kocaeli ve Sakarya’dan gelecek taraftarlar, bizleri arayarak isimlerini yazdırabilirler. Not gidiş-dönüş ücretsizdir” denilerek telefon numarası verdikleri görüldü.

 


        Sezona puan kaybı ile başlamanın dezavantaj olduğunu söyleyen taraftarlar, ancak 2-0 geriye düşülen bir karşılaşmadan da beraberlikle ayrılmanın sevindirici olduğunu belirttiler.
Öte yandan Pazar günü bir birinden zorlu maçlar var.

 


           Grup lideri Sivas Belediyespor deplasmanda Bodrum Belediyesi ile karşılaşırken, ikinci sırada yer alan Bayburt Özel İdare ise deplasmanda Tuzlaspor ile karşılaşacak.
Sezonun ilk maçında deplasmanda kazanan ve üçüncü sırada yer alan Kırşehir Belediye evinde Kastamonu 1966’yı konuk ederken, beşinci sıradaki Ankara Demir ise deplasmanda Kahramanmaraşspor ile mücadele edecek.
İlk haftayı galibiyetle kapatan ve grup altıncısı olan Ergene Veli Meşe, ilk maçta üç puanla tanışan ve yedinci sıraya yerleşen Uşakspor ile karşılaşacak.

 


            Van deplasmanından puanla ayrılan Bandırmaspor evinde Eyüpspor’u konuk ederken, haftayı bir puanla kapatan Etimesgut Belediyespor ise deplasmanda son sıradaki Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak.

 


          Gruptaki son maç ise Birevim Elazığspor ile Sakaryaspor arasında oynanacak.
Taraftarlar birkaç haftalık maç periyodundan sonra takımların gücünün ortaya çıkacağını yorumluyor.
Vanspor, üçüncü hafta ise evinde Kardemir Karabükspor’u konuk edecek.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2019, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER