Vanspor maça hazır...

TFF 2. Lig Kırmızı Grup Lideri Vanspor, bugün sahasında Uşakspor’u konuk edecek. Saat 14.00’te başlayacak olan karşılaşmayı orta hakem Bilal Köseoğlu yönetecek.

Vanspor maça hazır...

        TFF 2. Lig kırmızı grupta 7. Hafta karşılaşmaları bugün oynanacak.
18 Takımın mücadele edeceği ilk karşılaşma saat 14.00’te başlarken, 3 karşılaşma 14.30’da, 2 karşılaşma 1.00 son 1 karşılaşma ise 19.00’da başlayacak.

 


         TFF 2. Lig kırmızı grupta ligin 4. Hafta maçları sonunda liderlik koltuğuna oturan Vanspor, Ligin 6. Hafta maçında deplasman da Ergene Velimeşespor’u 3-1 mağlup ederek Van’a dönmüştü.

 


        Ayağının tozuyla Uşakspor maçı hazırlıklarına başlayan temsilcimiz bugün sahaya galibiyet için çıkacak.
Ligin 6 haftası geride kalırken 16 puanla liderliğini sürdüren Vanspor, grupta en çok galibiyeti olan ve en çok gol atan takım konumunda.


        Bugün oynanacak Uşakspor maçına temsilcimiz hazırken, taraftarlarda stada daha çok taraftarın gelmesi için yoğun bir çalışma yürütüyor.

 


        Karakobralar ve Gölkentliler taraftar grupları yaptıkları açıklamada bu istikrarlı gidişata tüm Van halkının takıma destek vermesi lazım diyerek herkesi maça davet etme çalışmaları yapıyorlar.

 


        Bugün saat 14.00’te başlayacak olan karşılaşmayı orta hakem, Bilal Köseoğlu yönetecek.
Vanspor geride kalan 6 haftalık maç maratonunda 5 galibiyet 1 beraberlik alırken, Uşakspor ise 2 galibiyet 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet almış durumda.

 


     Vanspor bugün Uşakspor’u konuk ederken yakın takipçisi olan Tuzlaspor ise sahasında Niğdespor’u, konuk edecek.
Bandırmaspor deplasmanda Kırşehir Belediyuespor’a, 3. Sırada yer alan Sivas Belediyespor ise deplasmanda Sakaryaspor’a konuk olacak.

 


      TFF 2. Lig kırmızı grup lideri olan Vanspor ligin 8. Hafta maçında ise deplasmanda Pazar günü Ankara Demirspor’a konuk olacak.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2019, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER