Vanspor nerede, taraftar orada...

Vanspor’un cefakâr ve vefakâr taraftarı her zaman olduğu gibi deplasmanda da yine Vanspor’u destekledi. Ankara Demirspor ile oynanan ve Vanspor’un 2-0 kaybettiği maçta, taraftarlar doksan dakika boyunca takımlarının yanında oldu.

Vanspor nerede, taraftar orada...

        TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor FK, Ankara Demirspor ile oynadığı ve 2-0 kaybettiği maçın ardından liderliği kaybetti.


           Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yine takımın yanında olan taraftarlar, ligin sekizinci haftasında Ankara’ya giderek maç öncesi, maç içinde ve maç sonrası takımı destekledi.


          Sosyal medyada maçı da canlı olarak yayınlayan ve Van ve başka şehirlerdeki taraftarların da bir nebze olsun maçı izlemesine vesile olan taraftarlar, Vanspor’u yalnız bırakmayarak yenilmesine rağmen takıma desteğini sürdürdü.


          Takımın mağlup olmasının kendilerini üzdüğünü, lakin henüz kaybedecek bir durumun olmadığını söyleyen taraftarlar, “Vanspor’a nazar değdi. Önce kendi evinde Uşakspor’a 2-1 kaybetti, ardından Ankara deplasmanında 2-0 kaybetti. Ama henüz ligin başı. İnşallah alacağımız seri galibiyetlerle yine liderliği ele geçirip, rakiplerimize fark atarız” yorumunu yaptılar.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2019, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29