Vanspor, Serik Belediyespor ile karşılaşacak

Vanspor, bugün deplasmanda Serik Belediyespor ile karşı karşıya geliyor. Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden kırmızı-siyahlı ekip 57 puanla ikinci sırada bulunurken, ev sahibi Serik Belediyespor ise 45 puanla onuncu sırada yer alıyor.

Vanspor, Serik Belediyespor ile karşılaşacak

  Son 4 maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik alan Silahtaroğlu Vanspor, Serik Belediyespor'u mağlup ederek, play-off yolunda rahat bir nefes almak istiyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Bayburt Özel İdarespor ile 1-1 berabere kalan kırmızı-siyahlılar, bugün saat 15.00'te deplasmanda Serik Belediyespor'a konuk olacak.

  Vanspor, oynadığı 31 maçta 17 galibiyet elde ederken, 6 maçta beraberlikle sahadan ayrıldı. Kırmızı-siyahlı ekip 8 maçta ise rakiplerine boyun büktü. 31 haftalık maç periyodunda rakip kalelere 51 gol atan Van temsilcisi, kalesinde ise 28 gol görerek +23 averaja sahip.

  Serik Belediyespor ise 31 haftalık maç periyodunda 11 galibiyet elde ederken, 12 maçta ise rakipleriyle beraber kaldı. Yeşil- Beyazlı takım 8 maçta ise rakiplerine boyun bükerek 45 puanla onuncu sırada bulunuyor.

  Serik Belediyespor, 31 haftada rakip kalelere 44 gol gönderirken, kalesinde ise 39 gole engel olamadı ve +5 averaja sahip.

  Vanspor, play-off potasındaki yerini korumak için mücadele ederken, ev sahibi takım ise herhangi bir iddiası bulunmadığı için, maça rahat bir şekilde çıkacak.

  Serik İsmail Oğan Stadyumu'nda saat 15.00'te başlayacak olan karşılaşmayı Balıkesir Bölgesi'nden Adnan Deniz Kayatepe, Mert Baykal, Sabri Öğe ve Oğuzhan Çakır hakem dörtlüsü yönetecek. Kayatepe, kariyerinde Vanspor'un 2 maçını yönetirken, Serik Belediyespor'un hiçbir maçını yönetmedi. Vanspor bu kaçlarda 1 beraberlik ve 1 galibiyet aldı.

  GRUPTA KIYASIYA MÜCADELE SÜRÜYOR…

  Lider Eyüpspor deplasmanda altıncı sıradaki Etimesgut Belediyespor'a konuk olurken, ikinci sırada yer alan temsilcimiz Vanspor ise deplasmanda onuncu sıradaki Serik Belediyespor'la karşı karşıya gelecek.

  Üçüncü sırada bulunan Sakaryaspor deplasmanda 18'ci sıradaki Tetiş Yapı Elazığspor'a konuk olurken, dördüncü sırada bulunan Kırşehir Belediyespor ise deplasmanda on dördüncü sıradaki Sivas Belediyespor'la karşı karşıya gelecek.

  Beşinci sırada yer alan Kırklarelispor deplasmanda ligin dibine demir atan Kardemir Karabükspor'a konuk olurken, yedinci sırada bulunan Bodrumspor ise deplasmanda on dokuzuncu sıradaki Mamak FK'nın konuğu olacak.

  Play-off potasında bulunan bütün takımlar bu hafta deplasmanda kazanmak için mücadele edecek. Sekizinci sırada bulunan Turgutluspor evinde dokuzuncu sıradaki Tarsus İdman Yurdu'nu konuk ederken, on birinci sıradaki Karacabey Belediyespor ise on ikinci sıradaki Pendik deplasmanına gidecek.

  On üçüncü sıradaki Pazarspor deplasmanda 16'cı sıradaki Bayburt Özel İdarespor'a konuk olurken, on beşinci sıradaki Karatay Termal 1922 Konyaspor ise deplasmanda 17'ci sıradaki GMG Kastamonuspor'la karşı karşıya gelecek.

  Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29