Vanspor sevdası tribünleri taşırdı

Vanspor’un son haftalarda aldığı başarı tribünlerin dolup taşmasına yol açtı. Kahramanmaraşspor maçında tribünler taraftara yetmedi. Bilet alan birçok taraftar, açık olarak bilinen karşı tribünlerde maç izlemek zorunda kaldı.

Vanspor sevdası tribünleri taşırdı

           TFF 2. Lig Kırmızı Grupta beşinci hafta maçları tamamlanırken, grup lideri Vanspor’un başarısından dolayı tribünler dolup taşıyor.
Kahramanmaraşspor maçında tribünler adeta dolup taştı. Bilet alan birçok taraftar maç başladıktan sonra stada girebildi. Van Emniyeti’nin maçın başlamasına bir buçuk saat kala stada taraftar alması, turnike sisteminden kaynaklanan gecikmelerden dolayı birçok taraftar maç başladıktan dakikalar sonra tribünlere girebildi.

 


       Bazı taraftarlar ise maraton veya arka tribünler için bilet almasına rağmen, tribünlerde yer olmadığı için taraftarların alınmayacağı söylenen karşı tribünlere alındı.

 


         Vanspor, beşinci haftada rakibi Kahramanmaraşspor’u Barış Sağır’ın golüyle 1-0 yenerek 13 puanla liderliğini korudu.
Tuzlaspor da evinde Kırşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek 13 puanla ikinci sırada yer aldı. İki takımın da +9 averajı bulunuyor.
Ankara Demirspor ise deplasmanda Sakaryaspor ile 0-0 berabere kalarak 10 puanla üçüncü sırada yer aldı.

 


         Grupta Sivas Belediyespor evinde Uşakspor’u 3-2 yenerek 9 puanla dördüncü sırada yer alırken, Bandırmaspor ise deplasmanda Elazığspor ile 1-1 berabere kalarak 9 puanla beşinci sırada yer aldı.

 


     Kırşehir Belediyespor’un da 9 puanla altıncı sırada yer aldığı grupta, Ergene Velimeşespor’u 3-1 yenen Etimesgut Belediyespor 8 puanla yedinci sırada bulunuyor.

 


        Vanspor’un mağlup ettiği Kahramanmaraşspor’un 7 puanla dokuzuncu sıraya gerilediği görülürken, Ergene Velimeşe, Eyüpspor ve B.Elazığspor da 7’şer puanla arka arkaya sıralanıyor.

 


      Grubun en son sırasındaki takımlar ise Sakaryaspor, Niğde Anadolu ve K.Karabükspor.
Vanspor, Cumartesi günü deplasmanda Ergene Velimeşe ile oynayacak.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2019, 17:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29