Vanspor taraftarı desteğini sürdürüyor

B.Vanspor taraftarları Ziraat Türkiye Kupası eleme maçında takımı 120 dakika destekleyerek, B.Vanspor'un galibiyetinde önemli rol oynadı. Grup Kara Kobralar her zaman olduğu gibi yine takıma desteğini sunmaya devam ediyor.

Vanspor taraftarı desteğini sürdürüyor

        TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor, önceki gün Ziraat Türkiye Kupası eleme maçında Sarıkamış Gençlerbirliğispor'u konuk etti.

 


         Maç öncesi, maç içinde ve maç bitimine kadar taraftarlar üzerlerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdi.
Maçın 90 dakikalık normal süresi 0-0 bitmesine rağmen, B.Vanspor'lu oyuncular zaman zaman sorunlu oynamalarına rağmen taraftarların takıma desteği sürdü. Uzatma bölümlerinde de desteğini devam ettiren taraftarlar, ilk uzatma bölümü de golsüz sonuçlanınca, desteğini ikinci uzatma bölümünde sürdürdü ve takımın iki gol atmasında pay sahibi oldu.

 


       B.Vanspor'un 111 ve 116. Dakikalarında gelen iki golünde, taraftarların büyük payı olduğunu belirten Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, "Bizler her zaman için bu takımın yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Bu şehrin sadece bir profesyonel takımı var. Herkesin bu takımın yanında olmasını istiyoruz. Türkiye Kupası eleme maçında zayıf görünmesine rağmen iyi bir ortaya koyan Sarıkamış Gençlerbirliği takımını ikinci uzatma bölümünde Oktay Aydın ve Emre Toptan'ın golleriyle yenmeyi başardık. İnşallah Pazar günü lig maçında evimizde konuk edeceğimiz Alibeyköyspor'u da mağlup ederek çıkışımızı devam ettiririz. Takımımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2018, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29