Vanspor taraftarı yine takımının yanındaydı

Vanspor’un cefakâr ve vefakâr taraftarı her zaman olduğu gibi deplasmanda da yine Vanspor’u destekledi. Bodrum’da doksan dakika takımı destekleyen taraftarlar, galibiyette büyük pay sahibi oldu.

Vanspor taraftarı yine takımının yanındaydı

          TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor FK, Bodrumspor’u 4-0 yenerek liderlik koltuğuna otururken, galibiyette taraftarlar yine rol oynadı.

 


               Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yine takımın yanında olan taraftarlar, ligin dördüncü haftasında Bodrum’a giderek maç öncesi, maç içinde ve maç sonrası takımı destekledi.


        

     Sosyal medyada maçı da canlı olarak yayınlayan ve Van ve başka şehirlerdeki taraftarların da bir nebze olsun maçı izlemesine vesile olan taraftarlar Vanspor’u yalnız bırakmayarak galibiyette önemli bir pay sahibi oldular.

 


          Kupa maçında da Vanspor’un Balıkesirspor’u yenmesini arzulayan taraftarlar, “Bu maçlar da önemli. Eğer kazanırsak ve rakibimizi elersek, bir sonraki maçlarda bir Süper Lig takımı Van’a gelebilir. Bu da takım ve şehir açısından önemli bir kazanım olur” yorumlarını yaptılar.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2019, 17:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29