Vanspor, Tekirdağ deplasmanında…

Temsilcimiz Vanspor, bugün Tekirdağ’ın Ergene İlçesi’ne bağlı Velimeşe Mahallesi’nin takımı olan Ergene Velimeşe ile deplasmanda karşılaşıyor. Saat 15.30’da başlayacak olan karşılaşmayı, orta hakem Burak Olcar yönetecek.

Vanspor, Tekirdağ deplasmanında…

         FF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Vanspor, bugün deplasmanda karşılaşacağı Ergene Velişmeşespor maçı için Tekirdağ’da bulunuyor.
Saat 15.30’da Ergene Velimeşe Stadı’nda oynanacak olan maçı, Burak Olcar, Cengizhan Öztürk, Hüseyin Can ve Alper Akarsu hakem dörtlüsü yönetecek.

 


           Vanspor geçtiğimiz hafta evinde Kahramanmaraşspor’u 1-0 mağlup etmiş, Ergene Velimeşe ise deplasmanda Etimesgut Belediyespor’a 3-1 mağlup olmuştu. Temsilcimiz Vanspor, oynadığı beş maçta dört galibiyet ve bir beraberlik elde ederek 13 puanla liderlik koltuğunda otururken, rakibi Ergene Velimeşe ise iki galibiyet, bir beraberlik ve 7 puanla dokuzuncu sırada yer alıyor. Grupta Vanspor ile aynı puan ve aynı averaja sahip olan Tuzlaspor ikinci sırada, Ankara Demirspor ise 10 puanla üçüncü sırada yer alıyor.
Ergene Velimeşe ile deplasmanda oynanacak olan maçta Vanspor taraftarlarının yine tribünlerdeki yerini alacağı öğrenildi. Bu arada Vanspor’da, Kahramanmaraşspor maçında sakatlanan Osman Torun’un 4-5 ay sahalardan uzak kalacağı belirtiliyor.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2019, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29