Vanspor, Tuzlaspor maçına kilitlendi

Kupa maçında Kasımpaşaspor’a 2-1 mağlup olan, ama rövanş için umut dağıtan Vanspor, yarın oynayacağı Tuzlaspor maçına kilitlendi. Tuzlaspor’un ise kupa maçında geçtiğimiz senenin şampiyonu Galatasaray’ı 2-0 yenmesi, rakip açısından moral kaynağı oldu.

Vanspor, Tuzlaspor maçına kilitlendi

    TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, yarın saat 13.00’te grup ikincisi Tuzlaspor ile mücadele edecek.
Van Atatürk Şehir Stadı’ndaki karşılaşmanın çekişmeli geçeceği tahmin edilirken, konuk takım da Van’da bulunuyor.
    Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ve Teknik Direktör Taner Taşkın da söz konusu maçta galibiyetten başka düşüncelerinin olmadığını söylüyor.
    Vanspor, grupta 24 puanla yedinci sırada yer alırken, Tuzlaspor ise lider Bandırmaspor’un ardından ikinci sırada yer alıyor.
Lider Bandırma ile Tuzlaspor’un 31’er puanı bulunuyor.
   Tuzlaspor oynadığı 15 maçın dokuzunda galibiyet elde ederek, gruptaki en fazla galibiyeti elde eden iki takımdan biri olma unvanına sahip. Yine Tuzlaspor’un sadece iki mağlubiyeti ve dört beraberliği bulunuyor.
   Vanspor ise 15 maçtan yedi tanesini kazanmış durumda. 3 maçtan beraberlikle ayrılan kırmızı siyahlı ekip, 5 beştan da mağlubiyetle ayrılmış durumda.
   Tuzlaspor 24 gol atarken, kalesinde 9 gol görmüş.
   Vanspor ise 25 gol atmış, ancak kalesinde de 17 gole engel olamamış.
Biletlerin Van’da Artos İş Merkezi’ndeki Vanspor Store’de satışa çıktığı maça taraftarların da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2019, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29