Vanspor'un Erzurum kampı sona erdi

Yaklaşık 1 hafta Erzurum’da hazırlanan ve 3 hazırlık maçı yapan Vanspor FK’nin kampı sona erdi. Kırmızı siyahlılar birkaç günlük iznin ardından Van'da toplanacak.

Vanspor'un Erzurum kampı sona erdi

            Yeni sezon ilk etap hazırlıklarını kendi tesislerinde tamamlayan Vanspor, daha sonra 2. Etap kampı için Erzurum’a gitmişti.
Erzurum’da yaklaşık bir hafta kamp yapan ve kamp süresince de 3 hazırlık maçına çıkan kırmızı siyahlı ekip, Erzurum kampına noktayı koydu.

 


            19 Ağustos’ta Erzurum kampını sonlandıran Vanspor FK, birkaç günlük iznin ardından Van’da toplanarak ilk resmi maçı olan Bandırmaspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

 


           YENİTÜRK: FAYDALI BİR KAMP GEÇİRDİK
Erzurum kampıyla ilgili açıklamalarda bulunan Vanspor kulüp başkanı Servet Yenitürk, "Erzurum’da faydalı bir kamp dönemi geçirdik. Bu kamp süresince takımımızı yakında görme imkanı bulurken, eksiklikleri de görme ve giderme imkanı bulduk. Burada yaptığımız 3 hazırlık maçında alınan sonuçlar çokta önemli değil. Önemli olan takımımızın uyum sorununu gidermekti. Önümüzde yeni bir sezon ve yeni bir lig var. Tamamen buna adapte olacağız. İyi bir takımımız var. Taraftarlarımız her zeminde takımın yanında. Bu ligde herkesin takıma vereceği destekle inşallah takımımızı layık olduğu konuma getiririz. Yeni sezonun ilk maçını taraftarsız oynayacağız. İnşallah güzel bir galibiyetle lige başlar, birliğimizi beraberliğimizi koruyarak, istikrarlı bir şekilde yolumuza devam ederiz" dedi.

 


           ŞİMŞİR: YENİ BİR LİG BİZİ BEKLİYOR
Vanspor Teknik direktörü Hasan Erkin Şimşir ise, "Erzurum’da kaldığımız sürece çok güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Bu kampın çok faydalı olduğuna inanıyorum. Şimdi yeni bir lig bizi bekliyor. Sabırlı olacağız, daha kucaklayıcı olacağız ve inşallah yine hep birlikte takımımızı layık olduğu konuma getireceğiz diyen Şimşir, İlk rakibimiz Bandırmaspor, tabi iyi bir ekip, bizde iskelet kadromuza yaptığımız transferlerle gücümüze güç kattık. Zor geçecek bir karşılaşma. Ama biz kazanmak için her şeyi yapacağız ve kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Bu önemli maçta taraftarlarımız olmayacak. Ama taraftarlarımız stadın içinde olmasalar da, stadın dışında bile destekleri ve duaları bizimle olacaktır" dedi.

 


           Erzurum kampının sona ermesiyle kısa bir izin dönemi geçirecek olan kırmızı siyahlı ekip, daha sonra Van’da toplanarak Bandırmaspor maçı hazırlıklarına başlayacak.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2019, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER