Vanspor'un grubunda 4. haftaya girerken…

Temsilcimiz Vanspor’un grubunda 3. hafta karşılaşmaları geride kalırken, Kırşehirspor ile Tuzlaspor 9’ar puanla liderliği paylaştı. Vanspor ise 7 puanla üçüncü sıraya yerleşti.

Vanspor'un grubunda 4. haftaya girerken…

         TFF 2. Lig kırmızı grupta 3. Hafta maçları geride kaldı.
4. Hafta maçları ise önümüzdeki hafta oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçları göz önünde bulundurularak Cumartesi günü oynanacak.

 


       Ligin 4. Haftasında 18 Takımın mücadele deceği ilk 2 karşılaşma saat 15.30’da başlarken, 5 karşılaşma 16.00 son 2 karşılaşma ise 19.00’da başlayacak.
Zirve takımlarından Tuzlaspor evinde Sakaryaspor’u konuk ederken, Kırşehir Belediyespor ise Bir Evim Elazığspor’u konuk edecek. Grupta 3. Sırada yer alan Vanspor ise deplasmanda Bodrumspor’a konuk olacak.

 


        TFF 2. Lig kırmızı grupta 3. Hafta maçları da geride kaldı. Ligin 2. Hafta karşılaşmaları sonunda liderlik koltuğuna oturan Tuzlaspor, ligin 3. Hafta maçları sonunda da deplasmanda kazanarak liderliği Kırşehirspor’la paylaştı.

 


       Ligin 3 haftalık maratonunu gol yemeden 3 galibiyete imza atan Kırşehirspor, emin adımlarla yoluna devam ediyor.
Zirve ortağı olan Kırşehir Belediyespor ortağı Tuzlaspor gibi grupta gol yemeyen 2 takımdan biri.  Liderlik koltuğunu paylaşan Kırşehir Belediyespor ve Tuzlaspor ligin 5. Haftasında karşılaşacak.

 


        Zirve hesapları yapan Vanspor, geride kalan 3 haftalık maç maratonunda 2 galibiyet 1 beraberlik almış durumda.
 Ligin 3. Haftasında konuk ettiği Kardemir Karabükspor’u 3-0 mağlup eden kırmızı siyahlı ekip, zirveden kopmadan yoluna devam ediyor.

 


        İlk 3 haftalık maç maratonunda rakip filelere 6 gol gönderen temsilcimiz kalesinde ise sadece 2 gol gördü. 7 Puanla 3. Sırada yer alan Vanspor bu hafta sonu ise Bodrumspor deplasmanına gidiyor.
Bu maç için kendi tesislerinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Vanspor, Bodrumspor deplasmanından da Van’a puan ve ya puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.

 


       Bodrumspor maçı ardından Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında deplasmanda Balıkkesir spor’a konuk olacak olan Vanspor, ardından ise lig maçında Kahramanmaraşspor’u konuk edecek.Van Bölge Gazetesi - Salih Deniz

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2019, 18:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29