Vanspor'un grubunda zorlu maçlar…

Vanspor’un mücadele ettiği TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 11. hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. 9 karşılaşmada takımlar, kazanma mücadelesi verecek. Vanspor ise deplasmanda Sakaryaspor ile mücadele edecek.

Vanspor'un grubunda zorlu maçlar…

              TFF 2. Lig kırmızı grupta 10 haftalık bir maraton geride bırakıldı. Geride bırakılan 10 haftalık maç maratonu sonunda zirvede kopmanın olmadığı, zirve mücadelesi veren takımlar inişli ve çıkışlı grafikler çizmeye devam ediyor.
Grupta Tuzlaspor liderliğini sürdürürken, Bandırmaspor, Kastamonuspor, Vanspor, Ankara Demirspor ve Kırşehirspor’un koltuğu devr alma mücadeleleri devam ediyor.

 

 
              TFF 2. Lig kırmızı grupta ligin 11. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak.
18 Takımın mücadele edeceği ilk karşılaşma saat 12.00’da başlarken, 1 karşılaşma 13.00, son 7 karşılaşma ise 13.30’da başlayacak. Lider Tuzlaspor ise Ergene Velimeşespor’u, Kırşehir Belediyespor Kahramanmaraşspor’u ve Bandırmaspor ise Bodrum Belediyespor’u konuk ederken, Vanspor ise Sakaryaspor deplasmanına gidecek.
Zirve mücadelesi veren Ankara Demirspor Bayburt deplasmanına giderken, son haftaların başarılı takımı olan Kastamonuspor ise sahasında Sivas Belediyespor’u konuk edecek.

 


       TFF 2. Lig kırmızı grupta 18 puanla 6. Sırada yer alan Vanspor Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Sancaktepespor’u 1-0 mağlup ederek kupada 5. Turu garantiledi. Kırmızı siyahlı ekip, kupayı geride bırakarak lige döndü.
Ligin 11. Hafta maçında deplasman da Sakaryaspor’a konuk olacak olan temsilcimiz, hazırlıklarını tamamlayarak Sakarya’ya gitti.
Yarın saat 13.30’da Yeni Sakarya Atatürk Stadında oynanacak olan karşılaşma için Van ve İstanbul’dan çok sayıda taraftarda Vanspor’a destek için Sakarya’ya gidecek.

 


         2 Takım açısından da önemli olan karşılaşmayı orta hakem Yalçın Taşkınfurat yönetecek. Vanspor 18 puanla 6. Sırada yer alırken, ev sahibi Sakaryaspor ise 8 puanla 14. Sırada yer alıyor.
TFF 2. Lig kırmızı grupta ligin 12. Hafta karşılaşmaları ise 9 ve 10 kasım tarihlerinde oynanacak.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2019, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29