Vanspor'un grubunda zorlu maçlar…

Yoğun kar yağışından dolayı bugün oynanması gereken Vanspor, Ergene Velimeşe maçı ertelenirken, Vanspor’un grubunda ise bugün zorlu maçlar oynanacak.

Vanspor'un grubunda zorlu maçlar…

   Ligde son 2 haftayı mağlubiyetle kapatan Vanspor, bugün Ergene Velimeşespor’u konuk edecekti. Fakat yoğun kar yağışı ve rakip takımın da hava muhalefeti yüzünden Van’a gelememesi sonucu bu maç ertelendi.

   Ancak, Kırmızı siyahlı ekibin grubunda bugün birbirinden zorlu maçlar var.

   Bugün ilk 3 karşılaşma saat 13.00’te başlarken, son 4 karşılaşma ise 13.30’da başlayacak.

   Ligin 23. Hafta maçlarında Zirve mücadelesi veren takımların birbirleriyle olacak olan mücadeleleri hem taraftarlara heyecanlı maçlar izletecek hem de zirvede dengelerin değişmesine vesile olacak gibi görünüyor.

  Elazığspor’un ligden çekilmesiyle TFF 2.lig kırmızı grupta her hafta oynanan karşılaşma sayısı 9’dan 8’e düşmüştü. Elazığspor ile oynaması gereken Niğdespor, bu haftayı maç oynamadan 3-0 hükmen kazanmış olacak.

   Ankara Demirspor’la eşit puana sahip olan Bandırmaspor averajla lider.  27 Puanlı 2 takımı Kastamonu, Tuzla, Kırşehir ve Vanspor takip etmeye devam ediyor.

  Lider Bandırmaspor bugün İstanbul’da Tuzlaspor’a konuk olurken, Ankara Demirspor ise Sivas Belediyespor’a konuk olacak. Geçen haftayı 1 puanla kapatan Kastamonuspor Bodrumspor’u konuk edecek, Kırşehirspor ise son haftaların başarılı takımı olan Sakaryaspor deplasmanına gidecek.
 

  Ergene Velimeşespor maçı ertelenen Vanspor, 19. Şubat Çarşamba günü ise deplasmanda Uşakspor’a konuk olacak ve 23 Şubat Pazar günü ise sahasında Ankara Demirspor’u konuk edecek.Van Bölge Gazetesi
 

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2020, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER