Vanspor'un maçı canlı yayınlanacak

Pazar günü 13.00’te oynanacak olan Kahramanmaraşspor ile Vanspor arasındaki karşılaşma, internet üzerinden yayın yapan Van Tivi tarafından canlı olarak yayınlanacaktır.

Vanspor'un maçı  canlı yayınlanacak

TFF 2. Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor’un daha önce birçok maçını canlı olarak ekranlara taşıyarak, maçı tribünlerde izleme imkanı bulamayan taraftarlara görsel bir şov sunan Van Tivi, hafta sonu Kahramanmaraşspor ile Vanspor maçını canlı olarak yayınlayacak.


Konu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Van Tivi Genel Yayın Yönetmeni Orhan Olgun, “Yaptığımız uzun görüşmelerin ardından Kahramanmaraşspor yönetimi ile maçın canlı olarak yayınlanması konusunda anlaştık. Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceylan, yönetim kurulu üyeleri ve kulüp müdürü Mehmet Tıraş’a teşekkür ediyoruz. Biz bu maçı Vanspor’u seven Kahramanmaraşlı olup da maçı izleyemeyen kişilere ulaştırmak için çabalıyoruz. Umarım bu yayınımız kaliteli ve sağlıklı bir yayın olur. Tüm taraftarlara iyi seyirler diliyoruz” dedi.


Öte yandan maçın canlı olarak yayınlanmasının kendilerini sevindirdiğini belirten taraftarlar ise söz konusu maçta Vanspor’a başarılar diledi.Bölge:Onur Bayer

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2020, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER