Vanspor'un maçı TRT Kurdi'de…

Vanspor’un Pazar günü saat 13.30’da deplasmanda Kastamonuspor ile oynayacağı karşılaşma TRT Kurdi ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Kırmızı siyahlı ekip Yeni Teknik Direktör Taner Taşkın’la çıkacağı maçı kazanmak istiyor.

Vanspor'un maçı TRT Kurdi'de…

          Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla dikkat çeken Vanspor, Pazar günü deplasmanda Kastamonuspor ile mücadele edecek. Zorlu geçmesi düşünülen maçı iki taraf da kazanmak istiyor. Kastamonuspor ile Vanspor arasındaki mücadelenin TRT Kurdi ekranlarından iki dilli seçenek halinde canlı olarak yayınlanacağı açıklandı.

 


          Vanspor sezonun ilk haftaları iyi bir performans gösterip, dördüncü haftada liderlik koltuğuna oturmuştu. Ancak gelinen süreçte oldukça kötü bir performansla yedinci sıraya kadar geriledi.
Sezona kendi evinde ağırladığı Bandırmaspor ile 2-2 kaldığı maçta aldığı tek puanla başlayan Kırmızı Siyahlı ekip, ikinci haftada deplasmanda Niğde Anadolu’yu 1-0 yenmişti.

 


      Üçüncü haftada Karabükspor’u deplasmanda 3-0 mağlup eden, dördüncü haftada ise Bodrumspor’u 4-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan Vanspor, beşinci haftada evinde Kahramanmaraşspor’u 1-0 ile mağlup etmeyi başarmıştı.
Altıncı haftada deplasmanda Ergene Velimeşespor’u 3-1 yenerek liderliğini devam ettiren kırmızı siyahlı ekip, bundan sonraki haftalarda ise düşüşe geçmişti.

 


        7. haftada evinde Uşakspor’a 2-1 mağlup olan Vanspor, sekizinci hafta maçında deplasmanda  Ankara Demirspor’a 2-0 kaybetmişti.
 Dokuzuncu hafta mücadelesinde evinde Sivas Belediye ile 0-0 berabere kalarak çok önemli iki puan kaybeden kırmızı siyahlı ekip, rakiplerin kazanması sonucu beşinci sıraya kadar gerilemişti.

 


         Onuncu haftada deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Vanspor, bir sonraki hafta Sakarya deplasmanında 4-2 yenik ayrılarak taraftarını üzmüştü.
Sezonun 12. Haftasında evinde maçın büyük bölümü bir eksikle oynayan Eyüpspor’a 2-1 mağlup olan Vanspor, 18 puanla yedinci sıraya kadar geriledi.

 


      Sakaryaspor maçının ardından Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir ile yollarını ayıran Vanspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kastamonuspor maçına yeni Teknik Direktör Taner Taşkın sorumluluğunda çıkacak.
TRT Kurdi ekranlarından canlı yayınlanacak olan maçı, bazı taraftarların deplasmanda izleyeceği belirtiliyor.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2019, 17:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER