VASKİ çalışmalarını kendi imkanları ile yapacak

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi, kurumda oluşan israfı önlemek ve hem de hizmetlerin kesintisiz sürmesini sağlamak için sıkı tedbirler aldı. Bu yıl ihaleye çıkılmadan kendi araç ve personeli ile kurumun 6 milyonluk bir tasarruf sağlaması hedefleniyor.

VASKİ çalışmalarını kendi imkanları ile yapacak

  Kurumun bu amaçla tüm araç ve personeli ile hizmet seferberliği ilan ettiği belirtilerek, VASKİ’nin Büyükşehir Belediyesi desteği ile de çalışmalarını aralıksız sürdüreceği açıklandı.

   Daha önce milyonlarca liraya mal olan hizmetlerin ihale yoluyla yapılmasından vazgeçildi. Bu yıl içerisinde yapılacak toplamda 6 milyonluk su ve kanalizasyon hizmetleri artık kurumun kendi personel ve araçları ile yapılmaya başlandı.

   Van Büyükşehir Belediyesi de VASKİ’ye çalışmaların kesintisiz sürmesine yönelik olarak tam destek verdi. Şimdiye kadar ihale ile yapılan bir çok hizmetin bundan sonra kurumun kendi imkanları ile yapılabilmesine olanak sağlanarak VASKİ’ye elaman desteği sunuldu.

    Daha önce ihale ile yapılan birçok hizmet şimdi VASKİ ve Van Büyükşehir Belediyesinin işbirliği ile hem bütçeden hem de zamandan tasarruf edilerek yapılacak.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2019, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER