VASKİ'den, Süphan Mahallesi'ne ek kanalizasyon hattı

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi VASKİ, yıllardır kanalizasyonu olmayan Süphan Mahallesi’nin sıkıntısını giderdi. Mahalle halkı fosseptik çukurlarını kullanıyordu. Foseptik çukurları VASKİ ekipleri tarafından kapatılarak, giderleri yeni hatta bağlandı.

VASKİ'den, Süphan Mahallesi'ne ek kanalizasyon hattı

     Edremit İlçesine bağlı yoğun nüfusu barındıran Süphan Mahallesinde çalışmalar devam ediyor. VASKİ ekipleri mevcut hatlara ilave olarak 800 metre ek kanalizasyon hattı yapımı gerçekleştiriyor. Hattın bitirilmesiyle mahallede büyük bir eksilik giderilmiş olacak. Kanalizasyon hattı ile birlikte 15 adet baca kurulumu da yapıldı.

   Süphan Mahallesi Zeynep Sokak Çay üstü mevkiinde yirmi evin faydalanacağı kanalizasyon hattı yapımında ekipler 5 metre derinlikte zor şartlarda çalışarak mahallenin sıkıntılarını gidermeye çalışıyor.  

   Mahalle halkı büyük sevinç yaşadı, emeği geçenlere teşekkür etti. Yıllardır foseptik çukurlarını kullandıklarını ve etrafa yayılan kokulardan rahatsızlık duyduklarını ifade ederek, VASKİ bu sıkıntıya hemen son verdi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” dediler.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2018, 15:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29