VASKİ eski su şebekesi hatlarını değiştiriyor

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi(VASKİ) tarafından sürdürülen çalışmalarda iki caddenin su şebekesi hatları değiştiriliyor. İki caddede toplamda 8 bin 750 metrelik bir hat değişimi gerçekleştirilecek.

VASKİ eski su şebekesi hatlarını değiştiriyor

    Van’ın en işlek ve kalabalık nüfusunu barındıran Doğu ile Suvaroğlu caddelerinin su şebeke hatları baştan sona yenilenilyor.

   VASKİ Genel Müdürlüğü yatırım programında yer alan İpekyolu İlçesi Doğu Caddesi ve Suvaroğlu Caddesi Asbest Boru Değişimi ve Yeni İçme suyu Şebeke Hattı Yapım çalışmaları devam ediyor. Toplamda 8 bin 750 metrelik bir hat değişimi gerçekleştirileceği belirtilirken, çalışmalara ilk olarak Suvaroğlu Caddesi'nde başlandı.

   Suvaroğlu Caddesi'nde  proje dahilinde 750 metre su şebeke hattı ve abone bağlantıları yapılması için harekete geçildi. Suvaroğlu Caddesinden sonra Doğu Caddesinde çalışmalar yoğunlaştırılacak.

   Proje kapsamında ilimizin en aktif kullanılan caddelerinden Suvaroğlu ve Doğu caddelerinin içmesuyu sorununun tamamen çözüleceğe bu proje mahalle halkı tarafından da sevinçle karşılandı.

   Yapılan çalaşmalar VASKİ Genel Müdür Yardımcısı Nazım Akman ile Plan Proje ve Yatırım Dairesi Başkanı Harun Şahin tarafından denetlendi.

    Çalışmalar bu sezon bitirilerek hizmete alınacak.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2018, 11:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER