VASKİ Genel Kurulu toplandı

Van Büyükşehir Belediyesi Van Su Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Kurulu, 2019 yılı olağan toplantısı Büyükşehir Belediyesi Başkanı Bedia Özgökçe Ertan başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

VASKİ Genel Kurulu toplandı

        Kurulun açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediyesi Başkanı Bedia Özgökçe Ertan, temel sorumluluklarının başında herkese aynı duyarlılıkla, eşit hizmet vermek olduğunu söyledi.

 

            Temiz su, temiz çevre, sağlıklı bir ortam için hizmet yapmaya kararlı olduklarını söyleyen Özgökçe, “Bizler aynı bilinçle, aynı kararlılıkla hizmetlerimizi, çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Öncelikle başlamış olan projelerimiz olan Katı Atık Entegre Tesisi ve Biyolojik Arıtma Tesisi başta olmak üzere bu projelerimizi tamamlayacağız. Yine Van Gölü’nü, halk sağlığını koruyan ve temiz bir çevrede yaşamanın alt yapısını sağlayan diğer bütün hizmetlerimizi de canla başla sürdüreceğiz. Yeni
çalışmaları, yeni dönemde hep birlikte yöneteceğiz. Bu anlayışla hareket eden bütün projeleri, fikirleri, düşünceleri destekleyeceğimizi bir kez daha tekrar etmek isterim. Hepimize başarılar diliyorum. Kurulumuz hayırlı olsun” dedi.

 

        Konuşmanın ardından, VASKİ Genel Kurulu birinci ve ikinci başkan vekillikleri seçimi ve divan heyeti, kâtip üyeleri, plan bütçe komisyonu üye belirlenmesi seçimine geçildi.

Kurul VASKİ Genel Müdürlüğü’nün 2018 mali yılı kesin hesabı, 2018 yılı mali yılı bilançosu, 2018 yılı taşınır kesim cetvelleri, 2018 yılı faaliyet raporu, 2018 yılı denetçi raporunun görüşülerek karara bağlanmasıyla devam etti.

 

       VASKİ Genel Müdürlüğü’nde 2 yıl görev yapmak üzere iki asıl iki yedek denetçi seçilmesi hususu da görüşülerek, karara bağlandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2019, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER