VASKİ Genel Müdürü Tekataş Çaldıran'da incelemelerde bulundu

Çaldıran’da devam eden çalışmaları yerinde inceleyen VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, çalışmaların zamanında ve istenen kalitede yapılması için yüklenici firma yetkilerini uyardı.

VASKİ Genel Müdürü Tekataş Çaldıran'da incelemelerde bulundu

   Van Su ve Kanalizasyon İdaresi(VASKİ) ilçelerde yürüttüğü çalışmalarda altyapı sorunlarını en aza indirmek için yoğun bir tempo ile çalışıyor.

   Bu kapsamda Çaldıran'da İçme suyu ve Kanalizasyon çalışmaları da aralıksız sürdürülüyor. VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı.

   Genel Müdür Ali Tekataş, çalışmaların zamanında ve istenen kalitede yapılması için yüklenici firma yetkilerini de uyardı.

   “Halkın parası ile yapılacak işlerin onların istifadesine sunulması için de azami dikkat ve gayret gerekiyor” diyen Tekataş, Biz halkın hizmetinde ve onların ihtiyaçları doğrultusunda hareket ediyoruz. Amacımız ilçelerde altyapı eksikliklerini gidererek, halka en iyi hizmeti sunmaktır. Çaldıran’da devam eden çalışmalarımızın bitirilmesiyle su ve kanalizasyon sorunu önemli ölçüde çözülmüş olacaktır” şeklinde konuştu.

    Genel Müdür Tekataş, yaptığı saha incelemesinin ardından, Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar’ı da ziyaret ederek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alış verişinde bulundu. Dündar da yapılan çalışmalardan dolayı VASKİ’ye teşekkür etti.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2018, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29