VASKİ Genel Müdürü Tekataş, çalışmaları yerinde inceliyor

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Kazım Karabekir Caddesi Kent Park içinde bulunan taksi durağına beklenen altyapı hizmeti verilerek, büyük sıkıntı giderilmiş oldu.

VASKİ Genel Müdürü Tekataş, çalışmaları yerinde inceliyor
 

   VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş kurum personeli tarafından yapılan birçok hizmeti bizzat yerinde inceliyor. VASKİ tarafından son olarak Kent Park içinde bulunan taksi durağına alt yapı hizmeti götürüldü. Tekataş’ın da takip ettiği çalışmalar sonucu, taksi durağına su ve kanalizasyon bağlantısı gerçekleştirildi.

   Taksi Durağına yapılan hizmet ile büyük sevinç yaşayan çalışanlar, sevinçlerini kendilerini ziyarete gelen VASKİ Genel Müdür Ali Tekataş’a ileterek teşekkür ettiler.

  Tekataş, ekipleri ziyaret ederek çalışmaları bir süre yerinde inceledi, çalışanlar ve vatandaşlar ile sıcak bir sohbet gerçekleştirdi.

    Daha sonra durağa geçerek durakta çalışan taksi şoförleri ile çay eşliğinde sohbet eden Tekataş, “Halkın taleplerinin anında karşılanması için imkânlarımızı yaz kış seferber ediyoruz. Bizler VASKİ olarak işimizi aşkla şevkle yapan bir ekibiz. İyi bir ekip olduğumuz için de başarıyoruz. Gücümüz birlikteliğimizdedir.  Van’ın hem merkezi hem de en ücra yerinde ekiplerimiz 7/24 kesintisiz uğraş veriyorlar. Bu soğukta bile halk mağdur olmasın diye uğraş veren çalışanlarımızı candan tebrik ediyorum” dedi.

   Durak çalışanlarından İsmail Türkmen ise, bu soğuk günde bizi hem hizmeti hem güler yüzü ile ısıtan VASKİ ekibi ve Genel Müdürü büyük sürpriz yaptılar. Durağımızın hem su hem de kanalizasyon sorunu çok kısa zamanda çözüldü. Bizleri yalnız ve çaresiz bırakmayan VASKİ ekiplerine ve büyük sürpriz yaparak bizleri ziyaret eden VASKİ Genel Müdürümüz Ali Tekataş beyefendiye minnet borçluyuz, çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2019, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER