VASKİ, makine ikmal garajı ile tasarruf sağlıyor

VASKİ, kurum için ağır bir yük oluşturan araç bakım ve onarım giderlerinin önüne geçmek için makine ikmal garajında yaptığı yenilikler ve yeni donanımlarla büyük hizmetlere imza atıyor.

VASKİ, makine ikmal garajı ile tasarruf sağlıyor

    Van Su ve Kanalizasyon İdaresi(VASKİ) Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına bağlı Makine İkmal Şube Müdürlüğü garajında kuruma ait araçların bakım ve onarımı yapılarak büyük tasarruf sağlanıyor.

   Kurumun tüm araçları periyodik bakımlarının yanı sıra iş sırasında arızalanan ve daha önce dışarıda yaptırılan araç bakımları artık VASKİ garajında yapılıyor.  Makine ikmal garajında 19 ustanın mahareti ile hizmete hazır hale getirilen araçlar yeni görevlerine gönderiliyor.

   Özellikle sürekli zorlu arazi şartlarında çalışan iş makinelerinin tamir ve bakımı kurum dışında büyük meblağlarla yapılıyordu.  Motor, kaynak, kaporta, torna, elektrik, lastik işlemleri VASKİ ustaları tarafından yapılarak kurumun dışa bağımlı olmasının önüne geçiliyor.

   Yeni donanımlı ekip, ekipmanlarla yapılan işlemler hızlı, pratik bir şekilde gerçekleştiriliyor. Hizmetin aksamaması için gereken tedbirler zamanında alınarak iş ve zaman kaybı da önlenmiş oluyor.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2019, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29